Het Franse modemerk en het Franse lingeriemerk sloegen de handen in elkaar en ontwierpen samen een sexy kanten body met luipaardmotief.

Comptoir des Cotonniers, een rock'n roll fashionmerk, houdt van mode met een stout kantje. Iets wat we in de collecties van Princesse tam.tam ook zeker terugvinden. Het lijkt dus vanzelfsprekend dat de twee Franse merken elkaar vonden om samen te ontwerpen.

De zwarte kanten body (95 euro) met luipaardmotief is het resultaat van deze leuke samenwerking. De body heeft is subtiel sexy en kan zowel overdag, met een zwarte blazer, als 's avonds gedragen worden. De diep uitgesneden rug geeft extra cachet aan deze kanten body. (AB)

Het Franse modemerk en het Franse lingeriemerk sloegen de handen in elkaar en ontwierpen samen een sexy kanten body met luipaardmotief.Comptoir des Cotonniers, een rock'n roll fashionmerk, houdt van mode met een stout kantje. Iets wat we in de collecties van Princesse tam.tam ook zeker terugvinden. Het lijkt dus vanzelfsprekend dat de twee Franse merken elkaar vonden om samen te ontwerpen.De zwarte kanten body (95 euro) met luipaardmotief is het resultaat van deze leuke samenwerking. De body heeft is subtiel sexy en kan zowel overdag, met een zwarte blazer, als 's avonds gedragen worden. De diep uitgesneden rug geeft extra cachet aan deze kanten body. (AB)