Kleine accessoires, zoals de clutch, zijn gestegen in populariteit en daar zou Kate Middleton wel eens iets mee te maken kunnen hebben. Dat schrijven verschillende Britse media.

Sinds Kate Middleton werd gekatapulteerd naar het sterrendom, wordt haar stijl schaamteloos gekopieerd door tal van copycats. Of het nu een polkadot jurkje is van Topshop of haar blauwe verlovingsjurk van Issa London, alles wat Kate Middleton draagt is vaak in een mum van tijd uitverkocht.

Invloed op de modewereld

De Hertogin van Cambridge heeft duidelijk een invloed op de modewereld. Zo heeft ze een trend gemaakt van nude-pumps, verlovingsringen uit saffier, trouwjurken met lange mouwen en beige panty's. Maar nu heeft ze gezorgd voor de stijgende populariteit van een wel heel specifiek accessoire: de clutch.

Clutch opnieuw populair

Lulu Guinness, een bekende Britse handtassenontwerpster, zegt aan de Telegraph dat de keuze van Kate voor kleine handtassen een echte trend heeft teweeggebracht. "Voor mijn volgende collectie ga ik de handtassen nog kleiner, verfijnder en vrouwelijk maken en dat heeft zeker te maken met de stijl van Kate Middleton," aldus Guinness.

Deze kleine handtas is een van de favoriete accessoires van Kate en bijna op elk officieel evenement zien we haar met exemplaar in de hand. Sommige van haar clutches zijn niet groter dan een Iphone. Sinds ze zwanger is van haar eerste kindje houdt ze de clutch steevast voor haar groeiende buik.

Elegantie

De keuze voor een kleine handtas is vooral omwille van de elegantie, en minder om praktische redenen. In een clutch kan je niet veel kwijt en dat zorgt ervoor dat je vaak niet meer kan meenemen dan een gsm, lipstick en eventueel kauwgum. Gelukkig voor Kate Middleton heeft ze een hele achterban die haar nodige spulletjes meedragen zodat zij met een clutch kan paraderen. (LVR)

Kleine accessoires, zoals de clutch, zijn gestegen in populariteit en daar zou Kate Middleton wel eens iets mee te maken kunnen hebben. Dat schrijven verschillende Britse media. Sinds Kate Middleton werd gekatapulteerd naar het sterrendom, wordt haar stijl schaamteloos gekopieerd door tal van copycats. Of het nu een polkadot jurkje is van Topshop of haar blauwe verlovingsjurk van Issa London, alles wat Kate Middleton draagt is vaak in een mum van tijd uitverkocht. Invloed op de modewereld De Hertogin van Cambridge heeft duidelijk een invloed op de modewereld. Zo heeft ze een trend gemaakt van nude-pumps, verlovingsringen uit saffier, trouwjurken met lange mouwen en beige panty's. Maar nu heeft ze gezorgd voor de stijgende populariteit van een wel heel specifiek accessoire: de clutch. Clutch opnieuw populair Lulu Guinness, een bekende Britse handtassenontwerpster, zegt aan de Telegraph dat de keuze van Kate voor kleine handtassen een echte trend heeft teweeggebracht. "Voor mijn volgende collectie ga ik de handtassen nog kleiner, verfijnder en vrouwelijk maken en dat heeft zeker te maken met de stijl van Kate Middleton," aldus Guinness. Deze kleine handtas is een van de favoriete accessoires van Kate en bijna op elk officieel evenement zien we haar met exemplaar in de hand. Sommige van haar clutches zijn niet groter dan een Iphone. Sinds ze zwanger is van haar eerste kindje houdt ze de clutch steevast voor haar groeiende buik. Elegantie De keuze voor een kleine handtas is vooral omwille van de elegantie, en minder om praktische redenen. In een clutch kan je niet veel kwijt en dat zorgt ervoor dat je vaak niet meer kan meenemen dan een gsm, lipstick en eventueel kauwgum. Gelukkig voor Kate Middleton heeft ze een hele achterban die haar nodige spulletjes meedragen zodat zij met een clutch kan paraderen. (LVR)