Christian Louboutin heeft schoenen ontworpen die gemaakt zijn van boerenkool. Dat schrijft Styleite.

De ontwerper laat zijn 'handelskenmerk' de rode zool even voor wat het is en gaat zich toeleggen op sneakers, die bedrukt werden met een print van boerenkool en met groene zolen. Dit ontwerp zou het resultaat zijn van een samenwerking tussen Louboutin en Whole Foods, een keten van biologische winkels.

De schoenen zijn 100% biologisch en van teen tot hiel gemaakt uit boerenkool. De ecologische schoen is volledig afbreekbaar. Een paar 'groene' sneakers zouden zo'n 850 euro per paar kosten. De opbrengst zou volledig gaan naar een project dat biologische groentekwekers steunt. Wanneer de schoen wordt gelanceerd en waar die te verkrijgen is, is nog niet bekend gemaakt. (LVR)

Christian Louboutin heeft schoenen ontworpen die gemaakt zijn van boerenkool. Dat schrijft Styleite. De ontwerper laat zijn 'handelskenmerk' de rode zool even voor wat het is en gaat zich toeleggen op sneakers, die bedrukt werden met een print van boerenkool en met groene zolen. Dit ontwerp zou het resultaat zijn van een samenwerking tussen Louboutin en Whole Foods, een keten van biologische winkels. De schoenen zijn 100% biologisch en van teen tot hiel gemaakt uit boerenkool. De ecologische schoen is volledig afbreekbaar. Een paar 'groene' sneakers zouden zo'n 850 euro per paar kosten. De opbrengst zou volledig gaan naar een project dat biologische groentekwekers steunt. Wanneer de schoen wordt gelanceerd en waar die te verkrijgen is, is nog niet bekend gemaakt. (LVR)