De Franse schoenenontwerper Christian Louboutin kan een nieuwe carrière aan zijn cv toevoegen, die van leerkracht aan de Paris College of Art. Dat meldt WWD.

Louboutin heeft er onlangs een les gegeven aan de studenten in het laatste jaar en gaf hen een thema waarrond ze kunnen werken voor hun eindproject. Meer details worden pas bekend gemaakt als de projecten van de studenten worden voorgesteld eind mei.

Volgens de school zou Christian studenten uit verschillende disciplines gestimuleerd hebben om samen te werken en iets uniek te creëren. (RDM)

De Franse schoenenontwerper Christian Louboutin kan een nieuwe carrière aan zijn cv toevoegen, die van leerkracht aan de Paris College of Art. Dat meldt WWD.Louboutin heeft er onlangs een les gegeven aan de studenten in het laatste jaar en gaf hen een thema waarrond ze kunnen werken voor hun eindproject. Meer details worden pas bekend gemaakt als de projecten van de studenten worden voorgesteld eind mei. Volgens de school zou Christian studenten uit verschillende disciplines gestimuleerd hebben om samen te werken en iets uniek te creëren. (RDM)