De Belgische juwelenontwerpster Christa Reniers stopt met het vervaardigen van haar juwelen in zilver. De creaties worden vanaf nu enkel nog in 18K wit en geel goud geproduceerd en uitsluitend verkocht in het verkooppunt aan de Zavel in Brussel.
Christa Reniers, die haar atelier heeft in de Brusselse binnenstad, lanceerde haar eerste juwelencollectie in 1993. Intussen worden haar juwelen verkocht in twee verkooppunten in het centrum van Brussel (Zavel en Dansaertstraat) en is de vrouwencollectie sterk uitgebreid én versterkt door een juwelenlijn voor mannen.

De verschillende collecties voor vrouwen van Reniers, die bestaan uit een reeks armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, worden gekenmerkt door een natuurlijke en organische vormgeving. Christa Reniers koos ervoor om de sieraden steevast uit te brengen in het zilver én in het (wit/geel) goud. Naast de collecties voor vrouwen lanceerde de ontwerpster in de zomer van 2011 haar eerste juwelenlijn voor mannen, die voornamelijk bestaat uit ringen en manchetteknopen.
Nieuwe wending in carrière Na het uitbrengen van haar eerste collectie in 1993 kiest Christa Reniers, negentien jaar later, voor een nieuwe wending in haar carrière. Haar creaties zullen niet langer meer worden vervaardigd uit zilver, maar worden enkel nog in het wit of geel goud aangeboden. Dit heeft als gevolg dat de prijzen wel een heel stuk hoger zullen liggen voor haar juwelen. De gouden juwelen zullen daarnaast ook uitsluitend verkocht worden in de winkel aan de Zavel in Brussel. Het is onduidelijk wat er met het verkooppunt in de Dansaertstraat zal gebeuren, maar voorlopig is het omgevormd tot een 'Christa Reniers Outlet Store'.

Uitverkoop Het zilveren tijdperk wordt definitief afgesloten met een uitverkoop van de verschillende juwelen uit zilver. Op drie opeenvolgende zaterdagen in juli (7,14 en 28 juli) in de winkel van Christa Reniers in de Dansaertstraat in Brussel. De juwelen zullen verkocht worden aan kortingen tussen de veertig en zeventig percent. Een absolute buitenkans voor menig juwelenliefhebber. (LVR)

De uitverkoop van de zilveren juwelen vindt plaats op 7, 14 en 28 juli in het verkooppunt van Christa Reniers in het centrum van Brussel. Adres: Dansaertstraat 196, 1000 Brussel. Voor meer info: 02/510.06.60

De Belgische juwelenontwerpster Christa Reniers stopt met het vervaardigen van haar juwelen in zilver. De creaties worden vanaf nu enkel nog in 18K wit en geel goud geproduceerd en uitsluitend verkocht in het verkooppunt aan de Zavel in Brussel. Christa Reniers, die haar atelier heeft in de Brusselse binnenstad, lanceerde haar eerste juwelencollectie in 1993. Intussen worden haar juwelen verkocht in twee verkooppunten in het centrum van Brussel (Zavel en Dansaertstraat) en is de vrouwencollectie sterk uitgebreid én versterkt door een juwelenlijn voor mannen. De verschillende collecties voor vrouwen van Reniers, die bestaan uit een reeks armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, worden gekenmerkt door een natuurlijke en organische vormgeving. Christa Reniers koos ervoor om de sieraden steevast uit te brengen in het zilver én in het (wit/geel) goud. Naast de collecties voor vrouwen lanceerde de ontwerpster in de zomer van 2011 haar eerste juwelenlijn voor mannen, die voornamelijk bestaat uit ringen en manchetteknopen. Nieuwe wending in carrière Na het uitbrengen van haar eerste collectie in 1993 kiest Christa Reniers, negentien jaar later, voor een nieuwe wending in haar carrière. Haar creaties zullen niet langer meer worden vervaardigd uit zilver, maar worden enkel nog in het wit of geel goud aangeboden. Dit heeft als gevolg dat de prijzen wel een heel stuk hoger zullen liggen voor haar juwelen. De gouden juwelen zullen daarnaast ook uitsluitend verkocht worden in de winkel aan de Zavel in Brussel. Het is onduidelijk wat er met het verkooppunt in de Dansaertstraat zal gebeuren, maar voorlopig is het omgevormd tot een 'Christa Reniers Outlet Store'. Uitverkoop Het zilveren tijdperk wordt definitief afgesloten met een uitverkoop van de verschillende juwelen uit zilver. Op drie opeenvolgende zaterdagen in juli (7,14 en 28 juli) in de winkel van Christa Reniers in de Dansaertstraat in Brussel. De juwelen zullen verkocht worden aan kortingen tussen de veertig en zeventig percent. Een absolute buitenkans voor menig juwelenliefhebber. (LVR)