Voor de (aanstormende) lente en zomer vielen negen Chic Outlet Shopping Villages uit heel Europa halsoverkop voor de nieuwe lente accessoires. Maasmechelen Village, het Belgische outletdorp dat deel uitmaakt van de Chic Outlet Shopping Villages, geeft met zijn campagne 'Head Over Heels For Spring' accessoires mee die passen bij de nieuwe lentetrends.

Op de catwalks zagen we de streepjestrend en de metallictrend maar ook monochrome silhouetten en de typische marinetrend doen het goed deze zomer.

Om de bijpassende luxueuze accessoires voor dit seizoen te promoten heeft Chic Outlet Shopping een unieke film gemaakt, geproduceerd door creatief directeur Clark Edwards. De film neemt je mee op stap in een luxe wereld waar accessoires centraal staan. Ook worden heel wat evenementen georganiseerd en kortingen gegeven. Bezoekers kunnen 1000 euro én stijladvies winnen die ze kunnen besteden in een van de negen Chic Outlet Shopping Villages.

Wie dus nog zomeraccessoires nodig heeft kan misschien haar geluk beproeven in Maasmechelen Village, waar je sowieso altijd stijlvolle koopjes kan scoren. (YM)
Het filmpje vind je hier.

Maasmechelen Village is dagelijks open van 10:00 tot 18:00. Zaterdag-en zondagen kan u relax ontspannen shoppen tot 19:00. Open op Paaszondag, gesloten op Paasmaandag. Shoppers kunnen bovendien gebruik maken van de Shopping Express™, een dagelijkse luxe shuttle service vanuit het centrum van Brussel naar Maasmechelen Village. Meer info op MaasmechelenVillage.com

Voor de (aanstormende) lente en zomer vielen negen Chic Outlet Shopping Villages uit heel Europa halsoverkop voor de nieuwe lente accessoires. Maasmechelen Village, het Belgische outletdorp dat deel uitmaakt van de Chic Outlet Shopping Villages, geeft met zijn campagne 'Head Over Heels For Spring' accessoires mee die passen bij de nieuwe lentetrends. Op de catwalks zagen we de streepjestrend en de metallictrend maar ook monochrome silhouetten en de typische marinetrend doen het goed deze zomer. Om de bijpassende luxueuze accessoires voor dit seizoen te promoten heeft Chic Outlet Shopping een unieke film gemaakt, geproduceerd door creatief directeur Clark Edwards. De film neemt je mee op stap in een luxe wereld waar accessoires centraal staan. Ook worden heel wat evenementen georganiseerd en kortingen gegeven. Bezoekers kunnen 1000 euro én stijladvies winnen die ze kunnen besteden in een van de negen Chic Outlet Shopping Villages. Wie dus nog zomeraccessoires nodig heeft kan misschien haar geluk beproeven in Maasmechelen Village, waar je sowieso altijd stijlvolle koopjes kan scoren. (YM) Het filmpje vind je hier.