Het hippe Zweedse modemerk Cheap Monday ontwierp in samenwerking met de Britse opticienketen Specsavers een reeks brilmonturen. De collectie is uniseks en erg betaalbaar.

Cheap Monday en Specsavers brengen samen vierentwintig brilmonturen en zes zonnebrillen op de markt. Het resultaat mag er zijn. Het hippe jeanslabel koos voor gedurfde kleurencombinaties en leuke vormen en maten. Het eigenzinnige label bracht ook een geheime inscriptie aan in ieder montuur.

Diep hoef je niet in je geldbuidel te tasten voor deze eyecatchers. Voor 99 pond (zo'n 120 euro) kan een Cheap Monday X Specsavers montuur van jou zijn. (LP)

Het hippe Zweedse modemerk Cheap Monday ontwierp in samenwerking met de Britse opticienketen Specsavers een reeks brilmonturen. De collectie is uniseks en erg betaalbaar. Cheap Monday en Specsavers brengen samen vierentwintig brilmonturen en zes zonnebrillen op de markt. Het resultaat mag er zijn. Het hippe jeanslabel koos voor gedurfde kleurencombinaties en leuke vormen en maten. Het eigenzinnige label bracht ook een geheime inscriptie aan in ieder montuur. Diep hoef je niet in je geldbuidel te tasten voor deze eyecatchers. Voor 99 pond (zo'n 120 euro) kan een Cheap Monday X Specsavers montuur van jou zijn. (LP)