'Ik wil dat er geheime verrassingen op de tas te vinden zijn. Deze verrassingen zijn gebaseerd op dingen die mij nauw aan het hart liggen. Mijn tatoeages vertellen verhalen en die wilde ik ook verwerken in de handtassen', legt Cara Delevingne uit.

Naast de tagline 'Made in England', die op de voet van Cara getatoeëerd staat, krijgen de tassen van Mulberry nu ook een leeuwenicoon. Het sterrenbeeld van het model is leeuw en op een van haar vingers prijkt dan ook een leeuwenkop.

'Toen ik nog kind was, kende ik geen angst. Ik klom overal op en in. Dat innerlijke vuur verloor ik met ouder worden. Ik liet een leeuw tatoeëren om dat vuur terug te vinden.'

De nieuwe najaarslijn van Cara Delevingne X Mulberry is verkrijgbaar in een prachtige tint staalblauw. (LP)

'Ik wil dat er geheime verrassingen op de tas te vinden zijn. Deze verrassingen zijn gebaseerd op dingen die mij nauw aan het hart liggen. Mijn tatoeages vertellen verhalen en die wilde ik ook verwerken in de handtassen', legt Cara Delevingne uit. Naast de tagline 'Made in England', die op de voet van Cara getatoeëerd staat, krijgen de tassen van Mulberry nu ook een leeuwenicoon. Het sterrenbeeld van het model is leeuw en op een van haar vingers prijkt dan ook een leeuwenkop. 'Toen ik nog kind was, kende ik geen angst. Ik klom overal op en in. Dat innerlijke vuur verloor ik met ouder worden. Ik liet een leeuw tatoeëren om dat vuur terug te vinden.' De nieuwe najaarslijn van Cara Delevingne X Mulberry is verkrijgbaar in een prachtige tint staalblauw. (LP)