Het Franse modelabel Cacharel brengt voor de eerste keer een collectie optische brilmonturen op de markt. Voor de productie en distributie van de brillen werkt Cacharel samen met het Chinese bedrijf Mondottica. De collectie zal officieel worden voorgesteld tijdens de modeweek van Parijs in september.
Cacharel heeft al een collectie zonnebrillen en vult dit nu aan met een collectie brilmonturen voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor de productie en wereldwijde distributie van de brillen werkt Cacharel samen met het in Hong-Kong gevestigd bedrijf Mondottica. Mondoticca produceert al brillen voor verschillende modemerken zoals Anna Sui, Pepe Jeans en Lulu Guiness.

De collectie brilmonturen zal worden voorgesteld tijdens de Parijse modeweek in september. (LVR)

Het Franse modelabel Cacharel brengt voor de eerste keer een collectie optische brilmonturen op de markt. Voor de productie en distributie van de brillen werkt Cacharel samen met het Chinese bedrijf Mondottica. De collectie zal officieel worden voorgesteld tijdens de modeweek van Parijs in september. Cacharel heeft al een collectie zonnebrillen en vult dit nu aan met een collectie brilmonturen voor vrouwen, mannen en kinderen. Voor de productie en wereldwijde distributie van de brillen werkt Cacharel samen met het in Hong-Kong gevestigd bedrijf Mondottica. Mondoticca produceert al brillen voor verschillende modemerken zoals Anna Sui, Pepe Jeans en Lulu Guiness. De collectie brilmonturen zal worden voorgesteld tijdens de Parijse modeweek in september. (LVR)