Schoenenmerk Buffalo, heel populair in de jaren '90, brengt een nineties revival collectie uit.

In de jaren '90 liep iedereen er mee rond, de beruchte plateauschoenen van ongeveer vijf tot tien centimeter die de Spice Girls ook droegen. Buffalo en de online winkel Soletruck hebben nu besloten om dat succes nog eens dunnetjes over te doen en brengen de schoenen opnieuw op de markt onder de naam 'So Happy Together'.

De schoenen zijn verkrijgbaar in hippe fluo kleurtjes en met verschillende prints zoals polkadots, luipaardprint en de Amerikaanse vlag. De rubberen zool gaat wel tot tien centimeter hoog.

Trend uit de nineties

Toen de Spice Girls wereldberoemd werden in 1994 droegen ze de schoenen in hun clips en op de rode loper. De plateauschoenen werden een wereldhype. Solestruck beschrijft de schoenen als de must-have voor feestvierders en popidolen uit de jaren negentig.

In het verleden lagen de schoenen onder vuur omdat het niet zo gemakkelijk was om er mee te lopen, laat staan autorijden. Onlangs veilden de Spice Girls hun plateauschoenen nog voor het goede doel. Benieuwd wat Posh Spice Victoria Beckham zal vinden van dit nieuws. Zij stak het namelijk niet onder stoelen of banken dat ze de schoenen verafschuwde. (AV)

Schoenenmerk Buffalo, heel populair in de jaren '90, brengt een nineties revival collectie uit. In de jaren '90 liep iedereen er mee rond, de beruchte plateauschoenen van ongeveer vijf tot tien centimeter die de Spice Girls ook droegen. Buffalo en de online winkel Soletruck hebben nu besloten om dat succes nog eens dunnetjes over te doen en brengen de schoenen opnieuw op de markt onder de naam 'So Happy Together'. De schoenen zijn verkrijgbaar in hippe fluo kleurtjes en met verschillende prints zoals polkadots, luipaardprint en de Amerikaanse vlag. De rubberen zool gaat wel tot tien centimeter hoog. Trend uit de nineties Toen de Spice Girls wereldberoemd werden in 1994 droegen ze de schoenen in hun clips en op de rode loper. De plateauschoenen werden een wereldhype. Solestruck beschrijft de schoenen als de must-have voor feestvierders en popidolen uit de jaren negentig. In het verleden lagen de schoenen onder vuur omdat het niet zo gemakkelijk was om er mee te lopen, laat staan autorijden. Onlangs veilden de Spice Girls hun plateauschoenen nog voor het goede doel. Benieuwd wat Posh Spice Victoria Beckham zal vinden van dit nieuws. Zij stak het namelijk niet onder stoelen of banken dat ze de schoenen verafschuwde. (AV)