Antwerps ontwerper en brildrager Bruno Pieters heeft een eerste eigen brillencollectie ontworpen.Ze is zowel bestemd voor mannen en vrouwen en elk model is beschikbaar in acht verschillende kleuren. Pieters haalde zijn inspiratie zowat overal, van architectuur en origami tot gedichten en de autosnelweg. De modellen zijn stuk voor stuk uitgevoerd in zijn sobere en pure stijl.

Bruno Pieters Eyewear is vanaf deze maand exclusief te koop bij de Belgische optiekketen Netoptic, zowel in de winkels als online.

Ann Heylens.

Antwerps ontwerper en brildrager Bruno Pieters heeft een eerste eigen brillencollectie ontworpen.Ze is zowel bestemd voor mannen en vrouwen en elk model is beschikbaar in acht verschillende kleuren. Pieters haalde zijn inspiratie zowat overal, van architectuur en origami tot gedichten en de autosnelweg. De modellen zijn stuk voor stuk uitgevoerd in zijn sobere en pure stijl. Bruno Pieters Eyewear is vanaf deze maand exclusief te koop bij de Belgische optiekketen Netoptic, zowel in de winkels als online.Ann Heylens.