De sieradenontwerpster Claudia Bradby viert de komst van de nieuwe telg binnen het Britse koningshuis met een collectie die volledig in het teken staat van de kleine prins George. Dat schrijft E!Online.

Bradby heeft een ketting en een armbandje ontworpen om de prins te verwelkomen. De armband staat helemaal in het teken van de kleine prins, met een speciale munt, parel en een kroontje. De ketting heeft twee hangers, waarvan een grote en een kleine parel, die het moederschap van Kate Middleton moeten voorstellen.

Graantje meepikken of oprechte sympathie?

Door de juwelen op te dragen aan de nieuwe prins, wil Bradby duidelijk een graantje meepikken van de heisa en koopgekte rond de kleine prins. Zo vraagt ze voor een bedelarmband al gauw 64 euro en voor een ketting betaal je al gauw 148 euro.

Kate Middleton is fan van Bradby

Toch is er wel degelijk een verband tussen de ontwerpster en de Britse koninklijke familie. Zo is Middleton al erg lang fan van de ontwerpen van Bradby. Zo werkte ze in 2007 al een samen een oorbellencollectie. (LVR)

De sieradenontwerpster Claudia Bradby viert de komst van de nieuwe telg binnen het Britse koningshuis met een collectie die volledig in het teken staat van de kleine prins George. Dat schrijft E!Online. Bradby heeft een ketting en een armbandje ontworpen om de prins te verwelkomen. De armband staat helemaal in het teken van de kleine prins, met een speciale munt, parel en een kroontje. De ketting heeft twee hangers, waarvan een grote en een kleine parel, die het moederschap van Kate Middleton moeten voorstellen. Graantje meepikken of oprechte sympathie? Door de juwelen op te dragen aan de nieuwe prins, wil Bradby duidelijk een graantje meepikken van de heisa en koopgekte rond de kleine prins. Zo vraagt ze voor een bedelarmband al gauw 64 euro en voor een ketting betaal je al gauw 148 euro. Kate Middleton is fan van Bradby Toch is er wel degelijk een verband tussen de ontwerpster en de Britse koninklijke familie. Zo is Middleton al erg lang fan van de ontwerpen van Bradby. Zo werkte ze in 2007 al een samen een oorbellencollectie. (LVR)