Het Italiaanse lederwarenmerk Bric's viert dit jaar zijn 60ste verjaardag en dat kan niet ongemerkt voorbij gaan. Het merk zal een collectie uitbrengen in beperkte oplage onder de naam Life 60°. Dat meldt WWD.

De collectie zal bestaan uit bagage en handtassen in de kenmerkende stof van het lederwarenhuis, die sterk doet denken aan suède. De tassen worden afgewerkt met zwart leder en een bronzen metallic label. De prijzen variëren rond 500 dollar.

Het prestigieuze merk Bric's is opgericht in 1952 door Mario Briccola en ontwierp aanvankelijk bagage en handtassen voor luxemerken als Gucci, Giorgio Armani en Salvatore Ferragamo. Ze zijn met een eigen collectie begonnen in de jaren '80 en hebben nu wereldwijd 27 winkels. De bagage van Bric's is al gezien in films zoals 'Twilight', 'Sex and the City', 'The Tourist' en 'Mamma Mia!'. (RDM)

Het Italiaanse lederwarenmerk Bric's viert dit jaar zijn 60ste verjaardag en dat kan niet ongemerkt voorbij gaan. Het merk zal een collectie uitbrengen in beperkte oplage onder de naam Life 60°. Dat meldt WWD.De collectie zal bestaan uit bagage en handtassen in de kenmerkende stof van het lederwarenhuis, die sterk doet denken aan suède. De tassen worden afgewerkt met zwart leder en een bronzen metallic label. De prijzen variëren rond 500 dollar. Het prestigieuze merk Bric's is opgericht in 1952 door Mario Briccola en ontwierp aanvankelijk bagage en handtassen voor luxemerken als Gucci, Giorgio Armani en Salvatore Ferragamo. Ze zijn met een eigen collectie begonnen in de jaren '80 en hebben nu wereldwijd 27 winkels. De bagage van Bric's is al gezien in films zoals 'Twilight', 'Sex and the City', 'The Tourist' en 'Mamma Mia!'. (RDM)