De schoenenontwerper Brian Atwood heeft een collectie exclusieve bruidsschoentjes ontworpen. Dat schrijft Fashionista.

De schoenencollectie van Atwood, om de look van stralende bruiden helemaal af te maken, bestaat uit dertien paar hooggehakte schoenen. Daarnaast bevat de collectie ook een clutch, bezet met Swarovski-kristallen.

Atwood doet er geen doekjes om: de bruid moet stralen op haar grote dag en dat kan vooral met hoge hakken onder haar trouwjurk. De schoenen van Atwood zijn torenhoog. De schoenen kunnen, wat betreft de kleur, nog aangepast worden aan de wensen van de klant. Zo is er de keuze tussen nude, satijn of wit leer.

Bruid met moderadar

Aan deze exclusieve schoenen hangt wel een stevig prijskaartje, zo schommelen de prijzen voor de bruidsmuiltjes tussen de 700 en 4000 euro. De collectie is verkrijgbaar vanaf eind juni via de online shop op de website van Brian Atwood en in zijn winkel op Madison Avenue in New York. Een bruid met een stevige moderadar én portemonnee loopt voortaan in Brian Atwood-muiltjes naar het altaar. (LVR)

De schoenenontwerper Brian Atwood heeft een collectie exclusieve bruidsschoentjes ontworpen. Dat schrijft Fashionista. De schoenencollectie van Atwood, om de look van stralende bruiden helemaal af te maken, bestaat uit dertien paar hooggehakte schoenen. Daarnaast bevat de collectie ook een clutch, bezet met Swarovski-kristallen. Atwood doet er geen doekjes om: de bruid moet stralen op haar grote dag en dat kan vooral met hoge hakken onder haar trouwjurk. De schoenen van Atwood zijn torenhoog. De schoenen kunnen, wat betreft de kleur, nog aangepast worden aan de wensen van de klant. Zo is er de keuze tussen nude, satijn of wit leer. Bruid met moderadar Aan deze exclusieve schoenen hangt wel een stevig prijskaartje, zo schommelen de prijzen voor de bruidsmuiltjes tussen de 700 en 4000 euro. De collectie is verkrijgbaar vanaf eind juni via de online shop op de website van Brian Atwood en in zijn winkel op Madison Avenue in New York. Een bruid met een stevige moderadar én portemonnee loopt voortaan in Brian Atwood-muiltjes naar het altaar. (LVR)