Leandra Medine, bekend van haar blog 'The Man Repeller', is het gezicht van de allernieuwste juwelencollectie van ontwerpster Rebecca Minkoff. De blogster is hét nieuwe uithangbord van de collectie. Bekijk die video hieronder.

De New Yorkse blogster schrijft op haar blog 'The Man Repeller' voornamelijk over mode en outfits. De verschillende artikels en beeldreportages zijn steeds aangedikt met een vleugje humor. Haar blog behoort tot de populairste modeblogs van over de hele wereld en het mag dan ook niet verbazen dat 'The Man Repeller' een vaste gast is op de eerste rijen tijdens de modeweek in New York.

Arm Candy Bij de samenstelling van outfits heeft 'The Man Repeller' altijd oog voor de bijpassende accessoires en juwelen. Zo kan je haar wel de 'Queen van de Arm Candy' noemen want 'The Man Repeller' houdt van 'big' en 'blingbling' armbanden. Een tijdje geleden werd ze dan ook gevraagd om een collectie juwelen te ontwerpen voor het merk Dannijo. Na haar eigen collectie, werd 'The Man Repeller' nu gevraagd als gezicht voor het juwelenmerk van Rebekka Minkoff. Ze stelt de allernieuwste collectie van Minkoff voor. Bekijk hieronder het bijhorende filmpje. (LVR)

Leandra Medine, bekend van haar blog 'The Man Repeller', is het gezicht van de allernieuwste juwelencollectie van ontwerpster Rebecca Minkoff. De blogster is hét nieuwe uithangbord van de collectie. Bekijk die video hieronder. De New Yorkse blogster schrijft op haar blog 'The Man Repeller' voornamelijk over mode en outfits. De verschillende artikels en beeldreportages zijn steeds aangedikt met een vleugje humor. Haar blog behoort tot de populairste modeblogs van over de hele wereld en het mag dan ook niet verbazen dat 'The Man Repeller' een vaste gast is op de eerste rijen tijdens de modeweek in New York. Arm Candy Bij de samenstelling van outfits heeft 'The Man Repeller' altijd oog voor de bijpassende accessoires en juwelen. Zo kan je haar wel de 'Queen van de Arm Candy' noemen want 'The Man Repeller' houdt van 'big' en 'blingbling' armbanden. Een tijdje geleden werd ze dan ook gevraagd om een collectie juwelen te ontwerpen voor het merk Dannijo. Na haar eigen collectie, werd 'The Man Repeller' nu gevraagd als gezicht voor het juwelenmerk van Rebekka Minkoff. Ze stelt de allernieuwste collectie van Minkoff voor. Bekijk hieronder het bijhorende filmpje. (LVR)