Op 14 en 15 september stelt edelsmid en glaskunstenaar Elisabeth Leenknegt haar atelier in Ronse open voor publiek. Ze stelt er ook haar nieuwe collectie Ten voor, naar aanleiding van het tienjarig bestaan van het merk Elisa Lee.

In het weekend van 14 en 15 september kunnen nieuwsgierigen een kijkje gaan nemen in het atelier van Elisabeth Leenknegt. Medewerkers zullen er demonstraties geven van het werk achter de schermen in het atelier. Bovendien wordt ook Ten, de nieuwe collectie van Elisa Lee, voorgesteld aan het publiek. Ten staat voor de tien jaren dat het juwelenmerk bestaat. Elisabeth Leenknegt werd geboren in een familie van glaskunstenaars. Zelf ontwerpt ze nu al tien jaar juwelen van handgesmeed zilver en mondgeblazen glas. De juwelen zijn vaak speels en kleurrijk. (LP)

Waarheen? De Open Collectiedagen vinden plaats in de Oude Zeepfabriek, Fostierlaan 10, 9600 Ronse, telkens van 11.00 tot 18.00.

Op 14 en 15 september stelt edelsmid en glaskunstenaar Elisabeth Leenknegt haar atelier in Ronse open voor publiek. Ze stelt er ook haar nieuwe collectie Ten voor, naar aanleiding van het tienjarig bestaan van het merk Elisa Lee. In het weekend van 14 en 15 september kunnen nieuwsgierigen een kijkje gaan nemen in het atelier van Elisabeth Leenknegt. Medewerkers zullen er demonstraties geven van het werk achter de schermen in het atelier. Bovendien wordt ook Ten, de nieuwe collectie van Elisa Lee, voorgesteld aan het publiek. Ten staat voor de tien jaren dat het juwelenmerk bestaat. Elisabeth Leenknegt werd geboren in een familie van glaskunstenaars. Zelf ontwerpt ze nu al tien jaar juwelen van handgesmeed zilver en mondgeblazen glas. De juwelen zijn vaak speels en kleurrijk. (LP) Waarheen? De Open Collectiedagen vinden plaats in de Oude Zeepfabriek, Fostierlaan 10, 9600 Ronse, telkens van 11.00 tot 18.00.