De jonge Brusselse ontwerpster Clio Goldbrenner vroeg Lionel Jadot, die de renovatie van het Jam Hotel in Brussel op zich nam, om een uniek concept te bedenken voor de inrichting van haar eerste Flagship boetiek.

De architect en de ontwerpster interpreteerden de ruimte beiden als een gezellige ontmoetingsplek waar design centraal staat. In de flagship store van 70 m² kunnen klanten kennismaken met de lente-zomercollectie 2017, de mommy bags en de nieuwe sneakercollectie Achille, die de ontwerpster tekende voor de vijfde verjaardag van haar merk.

De boetiek huisvest ook een atelier waar de stukken gepersonaliseerd kunnen worden. (LP)

Steenhouwersvest 63, 2000 Antwerpen

De jonge Brusselse ontwerpster Clio Goldbrenner vroeg Lionel Jadot, die de renovatie van het Jam Hotel in Brussel op zich nam, om een uniek concept te bedenken voor de inrichting van haar eerste Flagship boetiek.De architect en de ontwerpster interpreteerden de ruimte beiden als een gezellige ontmoetingsplek waar design centraal staat. In de flagship store van 70 m² kunnen klanten kennismaken met de lente-zomercollectie 2017, de mommy bags en de nieuwe sneakercollectie Achille, die de ontwerpster tekende voor de vijfde verjaardag van haar merk. De boetiek huisvest ook een atelier waar de stukken gepersonaliseerd kunnen worden. (LP)Steenhouwersvest 63, 2000 Antwerpen