Het thema van de wedstrijd dit jaar was "à la carte". Uit maar liefst 1500 ingezonden ontwerpen, werd de aspergehoed Asparagulicious van Celine Roelens genomineerd, samen met 28 andere ontwerpen. In de hoed is bijna 500g goud en meer dan 1.200 diamanten verwerkt.

Stemmen

De 29 genomineerde juweelontwerpen worden momenteel tentoongesteld in de inkomhal van het Belgisch paviljoen op de Wereldexpo van Milaan. Op 29 oktober zullen de winnaars bekend gemaakt worden tijdens een galadiner in Milaan. De eerste drie winnaars worden gekozen door een internationale jury, maar over de vierde heb jij ook zeggenschap. Je kan namelijk online een stem uitbrengen voor het ontwerp dat volgens jou moet winnen.

Stijn Beckers
© Stijn Beckers

(EK)

Het thema van de wedstrijd dit jaar was "à la carte". Uit maar liefst 1500 ingezonden ontwerpen, werd de aspergehoed Asparagulicious van Celine Roelens genomineerd, samen met 28 andere ontwerpen. In de hoed is bijna 500g goud en meer dan 1.200 diamanten verwerkt.De 29 genomineerde juweelontwerpen worden momenteel tentoongesteld in de inkomhal van het Belgisch paviljoen op de Wereldexpo van Milaan. Op 29 oktober zullen de winnaars bekend gemaakt worden tijdens een galadiner in Milaan. De eerste drie winnaars worden gekozen door een internationale jury, maar over de vierde heb jij ook zeggenschap. Je kan namelijk online een stem uitbrengen voor het ontwerp dat volgens jou moet winnen. (EK)