Diamanti Per Tutti legt het accent op betaalbare, tijdloze juwelen met echte diamanten. Alle diamanten hebben een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij. Diamanti Per Tutti neemt elk seizoen een gastontwerper in de arm. Via deze samenwerkingen wil het Belgische label uiteenlopende persoonlijkheden de kans geven om hun creativiteit in de spotlight te zetten. De frisse kijk van zo'n gastontwerper, daagt het label uit om technische grenzen af te tasten in de ontwerpen. Deze zomer ging het label in zee met de bekroonde zilversmid Nedda El-Asmar.

Diamanti Per Tutti opende eind 2013 een pop-up in het centrum van Antwerpen. Hun winkel sloeg aan en in 2014 opende Diamanti Per Tutti een eerste pilot store in de Antwerpse Modebuurt. Met Gent voegen ze daar een tweede boetiek aan toe. Voor de inrichting deed het Antwerpse label, net zoals voor hun shop in Antwerpen, beroep op Gents interieurvormgever Jean-Pierre Detaeye.

Het label is ook verkrijgbaar in meer dan 60 multimerkenboetieks en op hun eigen webshop www.diamantipertutti.com.

Praktisch

pilot store in Gent

20 Walpoortstraat

(LP)

Diamanti Per Tutti legt het accent op betaalbare, tijdloze juwelen met echte diamanten. Alle diamanten hebben een echtheidscertificaat en zijn conflictvrij. Diamanti Per Tutti neemt elk seizoen een gastontwerper in de arm. Via deze samenwerkingen wil het Belgische label uiteenlopende persoonlijkheden de kans geven om hun creativiteit in de spotlight te zetten. De frisse kijk van zo'n gastontwerper, daagt het label uit om technische grenzen af te tasten in de ontwerpen. Deze zomer ging het label in zee met de bekroonde zilversmid Nedda El-Asmar. Diamanti Per Tutti opende eind 2013 een pop-up in het centrum van Antwerpen. Hun winkel sloeg aan en in 2014 opende Diamanti Per Tutti een eerste pilot store in de Antwerpse Modebuurt. Met Gent voegen ze daar een tweede boetiek aan toe. Voor de inrichting deed het Antwerpse label, net zoals voor hun shop in Antwerpen, beroep op Gents interieurvormgever Jean-Pierre Detaeye.Het label is ook verkrijgbaar in meer dan 60 multimerkenboetieks en op hun eigen webshop www.diamantipertutti.com. Praktisch pilot store in Gent20 Walpoortstraat (LP)