Blogsters Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta komen in actie voor Louis Vuitton in een vrolijke filmpje.

Tijdens de modeweken in september waren ze de meest gefotografeerde blogsters: we hebben het over Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta. Hun gevoel voor stijl en 'joie de vivre' is ook modehuis Louis Vuitton niet ontgaan en ze werden gevraagd om mee te spelen in een vrolijk reclamefilmpje voor de 'mini bag'.

In het filmpje 'Small is Beautiful' huppelen Elin, Miroslava en Hanneli rond in modestad Parijs en maken ze de kijker helemaal warm voor de 'mini bags' van het Franse modehuis. De kleine handtassen, waaronder de Alma BB, Monceau BB, Pochette en Empreinte Speedy, 25 passen perfect bij de drukke levensstijl van fashionista's en Parisiennes. Ze werden uitgebracht in vrolijke kleurtjes en ook in het donkerbruin met LV-motief.

Volgens Elin Kling komen er binnenkort nog meer beelden aan van hun avontuur met Louis Vuitton, maar dat dit nog wel een tijdje kan duren. Voor nu kunnen we ons al opvrolijken met deze video:

(LVR)

Blogsters Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta komen in actie voor Louis Vuitton in een vrolijke filmpje.Tijdens de modeweken in september waren ze de meest gefotografeerde blogsters: we hebben het over Elin Kling, Miroslava Duma en Hanneli Mustaparta. Hun gevoel voor stijl en 'joie de vivre' is ook modehuis Louis Vuitton niet ontgaan en ze werden gevraagd om mee te spelen in een vrolijk reclamefilmpje voor de 'mini bag'. In het filmpje 'Small is Beautiful' huppelen Elin, Miroslava en Hanneli rond in modestad Parijs en maken ze de kijker helemaal warm voor de 'mini bags' van het Franse modehuis. De kleine handtassen, waaronder de Alma BB, Monceau BB, Pochette en Empreinte Speedy, 25 passen perfect bij de drukke levensstijl van fashionista's en Parisiennes. Ze werden uitgebracht in vrolijke kleurtjes en ook in het donkerbruin met LV-motief. Volgens Elin Kling komen er binnenkort nog meer beelden aan van hun avontuur met Louis Vuitton, maar dat dit nog wel een tijdje kan duren. Voor nu kunnen we ons al opvrolijken met deze video: (LVR)