Al geruime tijd was Michaël Verheyden op zoek naar de juiste ambassadrice voor zijn handtassen. In Barbara Sarafian vond de Limburgse ontwerper wat hij al zo lang zocht: iemand die zowel professioneel als persoonlijk stijlvol door het leven gaat, met gevoel voor humor en die bovendien weet wat ze wilt.

"Barbara is iemand die op een onopvallende manier weet op te vallen. Ze is ook heel veeleisend. Wat positief is, want onze klanten zijn dat ook", vertellen Michaël Verheyden en zijn rechterhand Saartje Vereecke.

Ruwe vrouwelijkheidSarafian wist zelf heel goed hoe de 'Barbara' tas eruit moest zien: "Een middenflap zodat mijn documenten geen ezelsoren krijgen, een smalle riem zodat de handtas niet te gemakkelijk afvalt en een tas die vrouwelijk is, maar toch ook een beetje ruw."

De tas mocht ook niet te groot zijn: "Ik heb een tas nodig die mij helpt gedisciplineerd te zijn. Een handtas die om 'leven' vraagt en tegelijk structuur opdringt", vertelt de actrice.

Handtas = gemoedstasVeel vrouwen associëren Sarafian met handtassen. "Dat komt door de personages die ik speel", legt de Gentse uit. "Ik moet toegeven dat ik bijna nooit mijn huis verlaat zonder handtas. Een handtas is voor mij een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid - of liever van het gemoed waarin ik mij die dag bevind."

De "Barbara" handtas is beschikbaar in een versie om over de schouder te dragen en een versie om schrijlings te dragen. Ze kost 350 euro en wordt verkocht bij Donum (Hasselt en Antwerpen), Zin (Leuven), Sevens (Gent), De Ruyte (Belsele), Chloë (Diest) en uiteraard ook in de Michaël Verheyden shop te Antwerpen.

Vincent Fobelets

Al geruime tijd was Michaël Verheyden op zoek naar de juiste ambassadrice voor zijn handtassen. In Barbara Sarafian vond de Limburgse ontwerper wat hij al zo lang zocht: iemand die zowel professioneel als persoonlijk stijlvol door het leven gaat, met gevoel voor humor en die bovendien weet wat ze wilt. "Barbara is iemand die op een onopvallende manier weet op te vallen. Ze is ook heel veeleisend. Wat positief is, want onze klanten zijn dat ook", vertellen Michaël Verheyden en zijn rechterhand Saartje Vereecke. Ruwe vrouwelijkheidSarafian wist zelf heel goed hoe de 'Barbara' tas eruit moest zien: "Een middenflap zodat mijn documenten geen ezelsoren krijgen, een smalle riem zodat de handtas niet te gemakkelijk afvalt en een tas die vrouwelijk is, maar toch ook een beetje ruw." De tas mocht ook niet te groot zijn: "Ik heb een tas nodig die mij helpt gedisciplineerd te zijn. Een handtas die om 'leven' vraagt en tegelijk structuur opdringt", vertelt de actrice.Handtas = gemoedstasVeel vrouwen associëren Sarafian met handtassen. "Dat komt door de personages die ik speel", legt de Gentse uit. "Ik moet toegeven dat ik bijna nooit mijn huis verlaat zonder handtas. Een handtas is voor mij een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid - of liever van het gemoed waarin ik mij die dag bevind." De "Barbara" handtas is beschikbaar in een versie om over de schouder te dragen en een versie om schrijlings te dragen. Ze kost 350 euro en wordt verkocht bij Donum (Hasselt en Antwerpen), Zin (Leuven), Sevens (Gent), De Ruyte (Belsele), Chloë (Diest) en uiteraard ook in de Michaël Verheyden shop te Antwerpen. Vincent Fobelets