Je kan Baloji kennen van zijn werk bij Starflam, maar ook solo is hij het beluisteren waard. Op zijn nieuwe EP 64 bits and Malachite neemt de rapper zijn luisteraars mee naar Congo, zijn land van afkomst. In de recent gelanceerde videoclip 'Capture', waarvoor hij samenwerkte met Petite Noir en Muanza, zien we verwijzingen naar het mineraal Malachiet.

Deze mineraal vormt ook de rode draad in de collectie die Baloji voor brillenmerk Komono ontwierp. Meer info over deze samenwerking volgt binnenkort. De EP en de zonnebrillenlijn worden tegelijkertijd in oktober gelanceerd.

Bekijk hieronder de video die werd geregisseerd door Baloji zelf en werd gedraaid door de Belgische cameraman Maximiliaan Dierickx in Congo.

(LP)

Je kan Baloji kennen van zijn werk bij Starflam, maar ook solo is hij het beluisteren waard. Op zijn nieuwe EP 64 bits and Malachite neemt de rapper zijn luisteraars mee naar Congo, zijn land van afkomst. In de recent gelanceerde videoclip 'Capture', waarvoor hij samenwerkte met Petite Noir en Muanza, zien we verwijzingen naar het mineraal Malachiet. Deze mineraal vormt ook de rode draad in de collectie die Baloji voor brillenmerk Komono ontwierp. Meer info over deze samenwerking volgt binnenkort. De EP en de zonnebrillenlijn worden tegelijkertijd in oktober gelanceerd. Bekijk hieronder de video die werd geregisseerd door Baloji zelf en werd gedraaid door de Belgische cameraman Maximiliaan Dierickx in Congo. (LP)