De architecturale schoenen van Aperlai komen naar België. Voor de lente/zomercollectie 2012 liet ontwerpster Alessandra Lanvin zich beïnvloeden door de Art Nouveau van Gustav Klimt en Victor Horta.

In 2009 creërde Alessandra Lanvin Aperlai, een luxueus accessoiremerk gevestigd in Italië. De naam van het label blikt terug op de Turkse afkomst van Lanvin, refererend naar een oude stad in Turkije.

Gekenmerkt door esthetische assymetrie en verrassende kleur- en textuurcombinaties, wist dit in België nog nauwelijks gekende merk meteen indruk te maken op sterren als Blake Lively, Gwyneth Paltrow en Naomi Watts.

Victor Horta

In haar derde collectie laat Alessandra Lanvin opnieuw een sterke affiniteit met lijnen en composities doorschemeren. Ze baseerde zich deze keer op de Art Nouveau, meer bepaald op het werk van Gustav Klimt, Louis Comfort Tiffany en Victor Horta. Dat vertaalt zich in geometrisch uitdagende modellen met sterk contrasterende kleurencombinaties.

De lente/zomercollectie 2012 van Aperlai zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Hatshoe in Brussel vanaf eind januari.

Vincent Fobelets

De architecturale schoenen van Aperlai komen naar België. Voor de lente/zomercollectie 2012 liet ontwerpster Alessandra Lanvin zich beïnvloeden door de Art Nouveau van Gustav Klimt en Victor Horta. In 2009 creërde Alessandra Lanvin Aperlai, een luxueus accessoiremerk gevestigd in Italië. De naam van het label blikt terug op de Turkse afkomst van Lanvin, refererend naar een oude stad in Turkije. Gekenmerkt door esthetische assymetrie en verrassende kleur- en textuurcombinaties, wist dit in België nog nauwelijks gekende merk meteen indruk te maken op sterren als Blake Lively, Gwyneth Paltrow en Naomi Watts. Victor Horta In haar derde collectie laat Alessandra Lanvin opnieuw een sterke affiniteit met lijnen en composities doorschemeren. Ze baseerde zich deze keer op de Art Nouveau, meer bepaald op het werk van Gustav Klimt, Louis Comfort Tiffany en Victor Horta. Dat vertaalt zich in geometrisch uitdagende modellen met sterk contrasterende kleurencombinaties. De lente/zomercollectie 2012 van Aperlai zal exclusief verkrijgbaar zijn bij Hatshoe in Brussel vanaf eind januari. Vincent Fobelets