De Amerikaanse superster werd al enkele keren 'gespot' met juwelen van het merk Wouters & Hendrix uit Antwerpen. Zowel tijdens een fotoshoot voor het magazine 'Complex', als voor officiële evenement kiest Alicia voor oorbellen van Wouters & Hendrix. De juwelen kunnen omschreven worden als origineel, kleurrijk en telkens met een twist.

De Amerikaanse R&B-zangeres Alicia Keys blijkt een fan te zijn van de juweelontwerpen van het Antwerpse juwelenmerk Wouters & Hendrix. In eigen land is dit juwelenmerk uitgegroeid tot een vaste waarde, maar ook in het buitenland zijn ze dol op de speelse juwelen van Wouters & Hendrix. Zo droeg Alicia Keys de kleurrijke stekertjes (zie foto's) voor een fotoshoot voor het magazine 'Complex'.

Collecties doorspekt met humor

De collecties van Katrin Wouters en Karen Hendrix, de oprichtsters en 'creatieve breinen' achter dit merk, worden gekenmerkt door een vleugje humor. De juwelen zijn doorspekt met speelse elementen als bloemen, vogels of andere figuurtjes. Daarnaast zijn er ook sobere stukken, waar er kleur wordt toegevoegd door gebruik van semikostbare stenen. De stijl van Katrin Wouters en Karen Hendrix is uniek, maar ze zorgen er steeds voor dat elke vrouw kan stralen met hun juwelen. De collecties van het Antwerpse juwelenmerk worden gekenmerkt door soberheid en originaliteit, maar zijn bovenal verfijnd en vrouwelijk.

Bekende klanten

Naast Alicia Keys zijn er nog andere bekende mensen dol op de juwelen van Wouters & Hendrix. In Vlaanderen zijn onder meer Marie Vinck, Axelle Red, An Pierlé en Andrea Croonenberghs fan van Wouters & Hendrix. Maar ook Steve Tyler, Cybill Shephard en Kelis mogen ze bij hun klanten rekenen. (LVR)

De Amerikaanse superster werd al enkele keren 'gespot' met juwelen van het merk Wouters & Hendrix uit Antwerpen. Zowel tijdens een fotoshoot voor het magazine 'Complex', als voor officiële evenement kiest Alicia voor oorbellen van Wouters & Hendrix. De juwelen kunnen omschreven worden als origineel, kleurrijk en telkens met een twist. De Amerikaanse R&B-zangeres Alicia Keys blijkt een fan te zijn van de juweelontwerpen van het Antwerpse juwelenmerk Wouters & Hendrix. In eigen land is dit juwelenmerk uitgegroeid tot een vaste waarde, maar ook in het buitenland zijn ze dol op de speelse juwelen van Wouters & Hendrix. Zo droeg Alicia Keys de kleurrijke stekertjes (zie foto's) voor een fotoshoot voor het magazine 'Complex'. Collecties doorspekt met humor De collecties van Katrin Wouters en Karen Hendrix, de oprichtsters en 'creatieve breinen' achter dit merk, worden gekenmerkt door een vleugje humor. De juwelen zijn doorspekt met speelse elementen als bloemen, vogels of andere figuurtjes. Daarnaast zijn er ook sobere stukken, waar er kleur wordt toegevoegd door gebruik van semikostbare stenen. De stijl van Katrin Wouters en Karen Hendrix is uniek, maar ze zorgen er steeds voor dat elke vrouw kan stralen met hun juwelen. De collecties van het Antwerpse juwelenmerk worden gekenmerkt door soberheid en originaliteit, maar zijn bovenal verfijnd en vrouwelijk. Bekende klanten Naast Alicia Keys zijn er nog andere bekende mensen dol op de juwelen van Wouters & Hendrix. In Vlaanderen zijn onder meer Marie Vinck, Axelle Red, An Pierlé en Andrea Croonenberghs fan van Wouters & Hendrix. Maar ook Steve Tyler, Cybill Shephard en Kelis mogen ze bij hun klanten rekenen. (LVR)