De ontwerper Alexander Wang heeft een limited-edition collectie ontworpen voor Beats by Dr. Dre. Wang nam zijn favoriete Beats Studio hoofdtelefoon en draagbare speaker onder handen, evenals de Urbeats oortjes.

De erg cleane look met gouden versieringen en matte zwarten afwerking is typisch voor Alexander Wang. 'Het voelde aan als een natuurlijke keuze om voor deze samenwerking met Beats by Dr. Dre te opteren voor een minimal look met een luxueuze uitstraling,' aldus de ontwerper.

Wang is al een tijdje fan van Beats by Dr. Dre en gebruikt hun producten vooral tijdens het reizen. De ontwerper wordt naar eigen zeggen ook erg geïnspireerd door muziek tijdens het ontwerpen en vond het dus een logische stap om in zee te gaan met een bedrijf dat hoofdtelefoons en toebehoren produceert.

Het kostenplaatje voor deze producten is niet min. De speaker kan van jou zijn voor 299 dollar, de oortjes voor 149 dollar en de hoofdtelefoon kost maar liefst 449 dollar.

De producten zullen in een presale te koop zijn op 15 december via beatsbydre.com en landen op 16 december in de winkels. (LP)

De ontwerper Alexander Wang heeft een limited-edition collectie ontworpen voor Beats by Dr. Dre. Wang nam zijn favoriete Beats Studio hoofdtelefoon en draagbare speaker onder handen, evenals de Urbeats oortjes. De erg cleane look met gouden versieringen en matte zwarten afwerking is typisch voor Alexander Wang. 'Het voelde aan als een natuurlijke keuze om voor deze samenwerking met Beats by Dr. Dre te opteren voor een minimal look met een luxueuze uitstraling,' aldus de ontwerper. Wang is al een tijdje fan van Beats by Dr. Dre en gebruikt hun producten vooral tijdens het reizen. De ontwerper wordt naar eigen zeggen ook erg geïnspireerd door muziek tijdens het ontwerpen en vond het dus een logische stap om in zee te gaan met een bedrijf dat hoofdtelefoons en toebehoren produceert. Het kostenplaatje voor deze producten is niet min. De speaker kan van jou zijn voor 299 dollar, de oortjes voor 149 dollar en de hoofdtelefoon kost maar liefst 449 dollar. De producten zullen in een presale te koop zijn op 15 december via beatsbydre.com en landen op 16 december in de winkels. (LP)