De modeontwerper heeft zijn eerste handtassencollectie voor het label Balenciaga voorgesteld. Er zitten in deze collectie enkele mooi stukken, die ongetwijfeld zullen uitgroeien tot echt klassiekers.

De nieuwe creatieve directeur van Balenciaga heeft zijn eerste handtassencollectie voor het label voorgesteld. De collectie handtassen kreeg de naam 'Le Dix', wat een verwijzing is naar het originele adres van het Balenciaga-salon (10 Avenue George V in Parijs). Met deze eerste reeks van tassen zet Wang zijn stempel op het label en geeft hij ook aan welk richting hij uit wil met het merk.

De handtassen zijn klassiek, wat hun tijdloosheid in de hand werkt. De tassen zijn erg modern en simplistische tegelijkertijd. Dit in tegenstelling tot de handtassen van zijn eigen, gelijknamige, label waar hij onder meer studs gebruikte om de tassen op te smukken. Van deze tassen zijn onder meer Rihanna, de Olsen-zusjes, Dakota Fanning en Kristen Cavalleri fan. We zijn er dan ook van overtuigd dat we binnenkort heel wat meer celebrities met de handtas van Wang voor Balenciaga aan de arm zullen zien lopen.

De handtassen zijn verkrijgbaar vanaf augustus. Elk model is verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en zwart. Ze variëren tussen de 995 en 2250 dollar, naargelang de grootte van de tas. (LVR)

De modeontwerper heeft zijn eerste handtassencollectie voor het label Balenciaga voorgesteld. Er zitten in deze collectie enkele mooi stukken, die ongetwijfeld zullen uitgroeien tot echt klassiekers. De nieuwe creatieve directeur van Balenciaga heeft zijn eerste handtassencollectie voor het label voorgesteld. De collectie handtassen kreeg de naam 'Le Dix', wat een verwijzing is naar het originele adres van het Balenciaga-salon (10 Avenue George V in Parijs). Met deze eerste reeks van tassen zet Wang zijn stempel op het label en geeft hij ook aan welk richting hij uit wil met het merk. De handtassen zijn klassiek, wat hun tijdloosheid in de hand werkt. De tassen zijn erg modern en simplistische tegelijkertijd. Dit in tegenstelling tot de handtassen van zijn eigen, gelijknamige, label waar hij onder meer studs gebruikte om de tassen op te smukken. Van deze tassen zijn onder meer Rihanna, de Olsen-zusjes, Dakota Fanning en Kristen Cavalleri fan. We zijn er dan ook van overtuigd dat we binnenkort heel wat meer celebrities met de handtas van Wang voor Balenciaga aan de arm zullen zien lopen. De handtassen zijn verkrijgbaar vanaf augustus. Elk model is verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en zwart. Ze variëren tussen de 995 en 2250 dollar, naargelang de grootte van de tas. (LVR)