Voor het tweede seizoen op rij schakelde het Franse label niemand minder dan de Britse it-girl Alexa Chung in voor hun campagne. Wij mochten exclusief al een kijkje nemen!

Zoals altijd is Alexa mooi en charmant in haar tweede campagne voor de accessoirelijn van Longchamps. In het clipje is ze te zien tussen de wondermooie tassen van de herfst- en wintercollectie van het label.

De campagne werd gedraaid in het Château des Ormes en doet ons een beetje denken aan het verhaal van Alice in Wonderland, Alexa in dit geval. De Britse trekt op ontdekkingstocht doorheen het kasteel en ontdekt er alle nieuwigheden van dit seizoen. Bovendien viert Longchamps dit jaar de twintigste verjaardag van de Pliage-tas. (AB)

Voor het tweede seizoen op rij schakelde het Franse label niemand minder dan de Britse it-girl Alexa Chung in voor hun campagne. Wij mochten exclusief al een kijkje nemen! Zoals altijd is Alexa mooi en charmant in haar tweede campagne voor de accessoirelijn van Longchamps. In het clipje is ze te zien tussen de wondermooie tassen van de herfst- en wintercollectie van het label. De campagne werd gedraaid in het Château des Ormes en doet ons een beetje denken aan het verhaal van Alice in Wonderland, Alexa in dit geval. De Britse trekt op ontdekkingstocht doorheen het kasteel en ontdekt er alle nieuwigheden van dit seizoen. Bovendien viert Longchamps dit jaar de twintigste verjaardag van de Pliage-tas. (AB)