De Britse it-girl is het nieuwe boegbeeld van het Franse handtassenlabel Longchamp. Hiermee stapt ze in de voetsporen van Kate Moss en Coco Rocha. Dat schrijft WWD.

Alexa Chung mag zich het nieuwe gezicht noemen van het Franse handtassenmerk Longchamp. Ze treedt in de voetsporen van topmodellen als Coco Rocha en Kate Moss. De spotlights zullen op Alexa staan voor de lente/zomercampagne van 2014. De campagne met Alexa is het startschot voor een feestelijk jaar ter ere van de 20ste verjaardag van de bestseller van het label, de handtas 'Le Pliage'.

De campagne met Alexa doet ons alvast terug verlangen naar warme zomermaanden en een warm zonnetje. Zo werden de campagnefoto's gemaakt in de sfeer van 'Saint-Tropez' en werd er gekozen voor handtassen in erg vrolijke en zomerse kleuren. De campagne werd gemaakt door Max Vadukul. Naast de campagne is er ook nog een kortfilm gemaakt door Jean-François Julien, maar die zal pas getoond worden tijdens de New York Fashion Week. (LVR)

De Britse it-girl is het nieuwe boegbeeld van het Franse handtassenlabel Longchamp. Hiermee stapt ze in de voetsporen van Kate Moss en Coco Rocha. Dat schrijft WWD. Alexa Chung mag zich het nieuwe gezicht noemen van het Franse handtassenmerk Longchamp. Ze treedt in de voetsporen van topmodellen als Coco Rocha en Kate Moss. De spotlights zullen op Alexa staan voor de lente/zomercampagne van 2014. De campagne met Alexa is het startschot voor een feestelijk jaar ter ere van de 20ste verjaardag van de bestseller van het label, de handtas 'Le Pliage'. De campagne met Alexa doet ons alvast terug verlangen naar warme zomermaanden en een warm zonnetje. Zo werden de campagnefoto's gemaakt in de sfeer van 'Saint-Tropez' en werd er gekozen voor handtassen in erg vrolijke en zomerse kleuren. De campagne werd gemaakt door Max Vadukul. Naast de campagne is er ook nog een kortfilm gemaakt door Jean-François Julien, maar die zal pas getoond worden tijdens de New York Fashion Week. (LVR)