De Amerikaanse filialen van de populaire modeketen Abercrombie & Fitch staan er slecht voor. Na de sluiting van 135 winkels, sluit de keten er nu nog 180 meer.

Er zijn te veel winkelfilialen van A&F in de Verenigde Staten. Het bedrijf wil zich meer concentreren op de buitenlandse markten, maar moet daarom wel een hele hoop vestigingen in haar thuisland sluiten. De volgende jaren zullen maar liefst 180 filialen de boeken moeten toedoen.

De modeketen wil voornamelijk focussen op de Aziatische markt waar nu nog maar 7 winkels zijn. Verder willen ze ook uitbreiden naar het Midden Oosten, Australië en Latijns-Amerika. De Belgische winkel is gevestigd in de Waterloolaan in Brussel. (RDM)

De Amerikaanse filialen van de populaire modeketen Abercrombie & Fitch staan er slecht voor. Na de sluiting van 135 winkels, sluit de keten er nu nog 180 meer. Er zijn te veel winkelfilialen van A&F in de Verenigde Staten. Het bedrijf wil zich meer concentreren op de buitenlandse markten, maar moet daarom wel een hele hoop vestigingen in haar thuisland sluiten. De volgende jaren zullen maar liefst 180 filialen de boeken moeten toedoen. De modeketen wil voornamelijk focussen op de Aziatische markt waar nu nog maar 7 winkels zijn. Verder willen ze ook uitbreiden naar het Midden Oosten, Australië en Latijns-Amerika. De Belgische winkel is gevestigd in de Waterloolaan in Brussel. (RDM)