Het lijkt wel of het Amerikaanse kledingmerk gezwicht is onder de druk: het gaat vanaf nu ook maten, groter dan L, produceren. Dat schrijft Reuters.

Vanaf de lente kan je bij Abercrombie & Fitch ook terecht voor grotere maten, dit in een poging om de verkoopcijfers van het label terug wat de hoogte in te drijven. Bovendien wil het label ook komaf maken met hun slechte imago, dat de laatste tijd daalde doordat ze negatief in het nieuws kwamen.

Het bedrijf haalde de media omdat ze enkel kleding voor slanke mensen wilden verkopen. Deze marketingstrategie kreeg heel wat kritiek over zich heen, wat er ook voor zorgde dat heel wat mensen het merk links gingen laten liggen. Zo zag het merk hun beursaandeel dalen met 19 procent, nadat ook de verkoopcijfers met 10 procent naar beneden gingen.

In een poging om het financiële luik van Abercrombie & Fitch terug wat op te krikken, is het tot het besluit gekomen om ook kleding te gaan verkopen groter dan maat L. Daarnaast zal het merk een nieuwe accessoire- en schoenencollectie lanceren. (LVR)

Het lijkt wel of het Amerikaanse kledingmerk gezwicht is onder de druk: het gaat vanaf nu ook maten, groter dan L, produceren. Dat schrijft Reuters. Vanaf de lente kan je bij Abercrombie & Fitch ook terecht voor grotere maten, dit in een poging om de verkoopcijfers van het label terug wat de hoogte in te drijven. Bovendien wil het label ook komaf maken met hun slechte imago, dat de laatste tijd daalde doordat ze negatief in het nieuws kwamen. Het bedrijf haalde de media omdat ze enkel kleding voor slanke mensen wilden verkopen. Deze marketingstrategie kreeg heel wat kritiek over zich heen, wat er ook voor zorgde dat heel wat mensen het merk links gingen laten liggen. Zo zag het merk hun beursaandeel dalen met 19 procent, nadat ook de verkoopcijfers met 10 procent naar beneden gingen. In een poging om het financiële luik van Abercrombie & Fitch terug wat op te krikken, is het tot het besluit gekomen om ook kleding te gaan verkopen groter dan maat L. Daarnaast zal het merk een nieuwe accessoire- en schoenencollectie lanceren. (LVR)