Het Franse kledijmerk A.P.C werkt al jaren samen met verschillende artiesten. Ze zijn dan ook nauw verweven met de muziekwereld. Zo hebben ze een eigen muziekstudio opgericht in hun hoofdkantoor die ter beschikking staat van Jean Touitou, het A.P.C. team en soms ook van bekende muzikanten.

Bovendien is de directrice een ex-lid is van de Franse elektro-pop groep Koko von Napoo en zijn ook de prints en de zeefdrukken van de t-shirts en sweatshirts van elke A.P.C. collectie ontworpen door de frontman van de cultgroep The Teenagers. In zijn 25-jarig bestaan heeft A.P.C meer dan 25 albums uitgebracht, waaronder opnames van Lili Boniche, Bill Laswell, Jean-Baptiste Mondino en de Septeto Nacional van Cuba.

Om deze vastgewortelde tradities in eer te houden, lanceert A.P.C deze zomer 4 T-shirts ontworpen met de groepen Connan Mockasin, The Rapture, Paradis en Veronica Falls. De T-shirts kosten 70 euro en zullen vanaf eind augustus 2012 beschikbaar zijn in de A.P.C. boetieks en op de website. (RDM)

Het Franse kledijmerk A.P.C werkt al jaren samen met verschillende artiesten. Ze zijn dan ook nauw verweven met de muziekwereld. Zo hebben ze een eigen muziekstudio opgericht in hun hoofdkantoor die ter beschikking staat van Jean Touitou, het A.P.C. team en soms ook van bekende muzikanten. Bovendien is de directrice een ex-lid is van de Franse elektro-pop groep Koko von Napoo en zijn ook de prints en de zeefdrukken van de t-shirts en sweatshirts van elke A.P.C. collectie ontworpen door de frontman van de cultgroep The Teenagers. In zijn 25-jarig bestaan heeft A.P.C meer dan 25 albums uitgebracht, waaronder opnames van Lili Boniche, Bill Laswell, Jean-Baptiste Mondino en de Septeto Nacional van Cuba. Om deze vastgewortelde tradities in eer te houden, lanceert A.P.C deze zomer 4 T-shirts ontworpen met de groepen Connan Mockasin, The Rapture, Paradis en Veronica Falls. De T-shirts kosten 70 euro en zullen vanaf eind augustus 2012 beschikbaar zijn in de A.P.C. boetieks en op de website. (RDM)