Enkele uurtjes geleden was het eindelijk zover: de weblink van het online store concept "AKTION direkt" van A.F. Vandevorst sprong op actief.

Op de gloednieuwe webwinkel vind je momenteel enkel de nieuwste collecties. Voorlopig is dat de herfst/wintercollectie 2010-2011, bestaande uit A.F.Vandevorst, A.Friend en de schoenenlijn Fetish.

Het online winkelconcept valt samen met de lancering van de derde AKTION guerilla store, AKTION III, in Gent. De boodschap is duidelijk: schoentjes en jasjes van A.F. Vandevorst, verspreid uzelf!

Waar het allemaal om te doen is: http://shop.afvandevorst.be

Vincent Fobelets

Enkele uurtjes geleden was het eindelijk zover: de weblink van het online store concept "AKTION direkt" van A.F. Vandevorst sprong op actief. Op de gloednieuwe webwinkel vind je momenteel enkel de nieuwste collecties. Voorlopig is dat de herfst/wintercollectie 2010-2011, bestaande uit A.F.Vandevorst, A.Friend en de schoenenlijn Fetish. Het online winkelconcept valt samen met de lancering van de derde AKTION guerilla store, AKTION III, in Gent. De boodschap is duidelijk: schoentjes en jasjes van A.F. Vandevorst, verspreid uzelf! Waar het allemaal om te doen is: http://shop.afvandevorst.be Vincent Fobelets