Tavi Gevinson, de piepjonge blogster uit Chicago, mag zonet een tweede L'Officiel cover op haar palmares schrijven.

Vorige maand was ze nog te bewonderen op de cover van de Parijse editie, naar aanleiding van de 90ste verjaardag van het magazine. We zagen toen studentikoze Tavi, braafjes zittend op een oversized stoel, van top tot teen gekleed in Chanel en met een haarstrik zo groot als haar eigen hoofd.

Voor de cover van de Nederlandse editie van L'Officiel - eveneens gefotografeerd door Jean-Paul Goude - zijn we getuige van moderne Tavi, met aardbeiblonde lokken en een bijna onzichtbaar prinsessenkroontje.

Tavi Gevinson is al enkele jaren wereldbekend door haar blog The Style Rookie, waar ze als een echte fashion addict tekeer gaat met vintage stoffen en opvallende accessoires en waar ze haar creatieve zelve volledig in uitleeft. Deze uitlaatklep bezorgde haar al front row seats voor verschillende belangrijke modeshows. En nu dus op korte tijd twee covers van een gerenommeerd modemagazine. Wie doet het haar na? (VF)

Tavi Gevinson, de piepjonge blogster uit Chicago, mag zonet een tweede L'Officiel cover op haar palmares schrijven. Vorige maand was ze nog te bewonderen op de cover van de Parijse editie, naar aanleiding van de 90ste verjaardag van het magazine. We zagen toen studentikoze Tavi, braafjes zittend op een oversized stoel, van top tot teen gekleed in Chanel en met een haarstrik zo groot als haar eigen hoofd. Voor de cover van de Nederlandse editie van L'Officiel - eveneens gefotografeerd door Jean-Paul Goude - zijn we getuige van moderne Tavi, met aardbeiblonde lokken en een bijna onzichtbaar prinsessenkroontje. Tavi Gevinson is al enkele jaren wereldbekend door haar blog The Style Rookie, waar ze als een echte fashion addict tekeer gaat met vintage stoffen en opvallende accessoires en waar ze haar creatieve zelve volledig in uitleeft. Deze uitlaatklep bezorgde haar al front row seats voor verschillende belangrijke modeshows. En nu dus op korte tijd twee covers van een gerenommeerd modemagazine. Wie doet het haar na? (VF)