Ibe Rossel, een jonge Belgische blogster, was de muze voor een kleurrijke capsulecollecti van het Belgische label Titi + The German Kid. De collectie bestaat uit een reeks T-shirts met opvallende opschriften, gekke armbanden, een katjes-sjaal en grafische kettingen.

De liefde tussen het Belgische label Titi + The German Kid en Ibe Rossel is erg groot. Al jarenlang waren ze een soort van inspiratiebron voor elkaar, waardoor het eigenlijk niet hoeft te verbazen dat ze de handen in elkaar hebben geslagen. De jonge Ibe Rossel, die de modewereld verkent via haar blog 'Mademoiselle Rossele', paste perfect binnen het denkkader van Titi + The German Kid door haar uitgesproken en unieke visie op kleding.

Ibe Rossel, de blogster, en Kristien Follon, de ontwerpster/het creatieve brein achter Titi, sloegen de handen in elkaar voor een bruisende capsulecollectie. Het eindresultaat is kleurrijk en speels, opvallend én modieus. We zien in de capsulecollectie onder meer een witte 'kattensjaal', een ketting met afbeelding van een kattenhoofd, een zonnebril met katten (Ibe houdt duidelijk van katten), maar ook T-shirts met opschriften en vrolijke buttons. Kortom, een hele reeks originele accessoires om je outfit mee op te vrolijken.

De ontwerpster, Kristien Follon, gebruikte enkel gerecycleerde en bestaande materialen voor deze capsulecollectie, zoals speelgoedpoppetjes, leder, nepbloemen en tweedehands T-shirts die ze vervolgens gingen bewerken.

De collectie 'Titi likes Ibe' is verkrijgbaar vanaf februari 2014.

Laura Van Roey

Ibe Rossel, een jonge Belgische blogster, was de muze voor een kleurrijke capsulecollecti van het Belgische label Titi + The German Kid. De collectie bestaat uit een reeks T-shirts met opvallende opschriften, gekke armbanden, een katjes-sjaal en grafische kettingen. De liefde tussen het Belgische label Titi + The German Kid en Ibe Rossel is erg groot. Al jarenlang waren ze een soort van inspiratiebron voor elkaar, waardoor het eigenlijk niet hoeft te verbazen dat ze de handen in elkaar hebben geslagen. De jonge Ibe Rossel, die de modewereld verkent via haar blog 'Mademoiselle Rossele', paste perfect binnen het denkkader van Titi + The German Kid door haar uitgesproken en unieke visie op kleding. Ibe Rossel, de blogster, en Kristien Follon, de ontwerpster/het creatieve brein achter Titi, sloegen de handen in elkaar voor een bruisende capsulecollectie. Het eindresultaat is kleurrijk en speels, opvallend én modieus. We zien in de capsulecollectie onder meer een witte 'kattensjaal', een ketting met afbeelding van een kattenhoofd, een zonnebril met katten (Ibe houdt duidelijk van katten), maar ook T-shirts met opschriften en vrolijke buttons. Kortom, een hele reeks originele accessoires om je outfit mee op te vrolijken. De ontwerpster, Kristien Follon, gebruikte enkel gerecycleerde en bestaande materialen voor deze capsulecollectie, zoals speelgoedpoppetjes, leder, nepbloemen en tweedehands T-shirts die ze vervolgens gingen bewerken. De collectie 'Titi likes Ibe' is verkrijgbaar vanaf februari 2014. Laura Van Roey