Natuurlijk zijn de veranderingen in de garderobe van de (Westerse) man niet zodanig groot als die in de garderobe van de vrouw plaatsvonden. Mannen moeten immers minder rekening houden met een immer veranderend schoonheidsideaal dat eens brede schouders, dan weer grote borsten, en dan weer helemaal geen borsten voorschreef en de bijhorende kleding die deze eigenschappen in de verf moest zetten.

Toch heeft het mannelijk modebeeld heel wat veranderingen ondergaan, van double-breasted blazers tot schoenen met plateauzolen.

Natuurlijk zijn de veranderingen in de garderobe van de (Westerse) man niet zodanig groot als die in de garderobe van de vrouw plaatsvonden. Mannen moeten immers minder rekening houden met een immer veranderend schoonheidsideaal dat eens brede schouders, dan weer grote borsten, en dan weer helemaal geen borsten voorschreef en de bijhorende kleding die deze eigenschappen in de verf moest zetten.Toch heeft het mannelijk modebeeld heel wat veranderingen ondergaan, van double-breasted blazers tot schoenen met plateauzolen.