Style du monde

'Streetstyle galore' dankzij deze account. Want vaak zijn de leukste trends te spotten op de trottoirs van de modesteden.

Pat McGrath

Deze make-up artist voor P&G Beauty is tijdens de modeweken alomtegenwoordig. Wil je de laatste nieuwe beautytrends spotten? Dan moet je haar zeker volgen, aangezien zij door heel wat labels wordt ingeschakeld om de beautylooks te bedenken.

Man Repeller

Omdat er niemand zo'n leuke outfits én bijhorende commentaren kan bedenken als Leandra Medine. We zijn benieuwd wat ze in petto heeft voor de modeweken.

Karlie Kloss

Een grote naam in de modellenwereld, een model die je met plezier meeneemt naar de leukste modeplekjes.

My favorite kind of In-Flight Entertainment #ParisBound

Een foto die door karliekloss is geplaatst op

The Sartorialist

Scott Schuman is een gevestigde waarde in de streetstyle-wereld. Hij mag dus niet ontbreken in ons lijstje.

Kendall Jenner

La Jenner is 'the one to watch' tijdens de komende modeweken. Welke designers zullen haar geselecteerd hebben om over de runways te paraderen? Kendall Jenner staat garant voor een leuke portie 'achter de schermen'-foto's.

Tresemmé

Omdat je coupe net zo belangrijk is als je outfit. Een eindeloze feed aan haar-inspiratie.

Flower-inspired hair for a flower-ladden jacket. Fresh. (by the fantastic @CandiceLake.)

Een foto die is geplaatst door TRESemmé (@tresemme) op

Sofie Valkiers

Een beetje Belgenliefde misstaat niet. Sofie Valkiers timmerde aan haar weg richting de 'fashion crowd' en daar lijkt ze goed in te slagen. Geen enkele modestad heeft nog geheimen voor haar.

MAC Cosmetics

Heeft dit beautylabel nog een introductie nodig? Wij kunnen alvast niet wachten om te zien welke wondermooie beautylooks ze uit hun penselen zullen toveren.

Backstage at @alexandrevauthier, Paris Haute Couture SS15 #ParisHauteCouture

Een foto die is geplaatst door M?A?C Cosmetics (@maccosmetics) op

Anna Dello Russo

De extravagante 'editor at large' van Vogue Japan houdt er vooral van om zichzelf in de verf te zetten. Haar posts zijn de perfecte verpersoonlijking van de gekkigheid van de modeweken.

Style du monde'Streetstyle galore' dankzij deze account. Want vaak zijn de leukste trends te spotten op de trottoirs van de modesteden.Pat McGrathDeze make-up artist voor P&G Beauty is tijdens de modeweken alomtegenwoordig. Wil je de laatste nieuwe beautytrends spotten? Dan moet je haar zeker volgen, aangezien zij door heel wat labels wordt ingeschakeld om de beautylooks te bedenken.Man RepellerOmdat er niemand zo'n leuke outfits én bijhorende commentaren kan bedenken als Leandra Medine. We zijn benieuwd wat ze in petto heeft voor de modeweken.Karlie KlossEen grote naam in de modellenwereld, een model die je met plezier meeneemt naar de leukste modeplekjes.The SartorialistScott Schuman is een gevestigde waarde in de streetstyle-wereld. Hij mag dus niet ontbreken in ons lijstje.Kendall JennerLa Jenner is 'the one to watch' tijdens de komende modeweken. Welke designers zullen haar geselecteerd hebben om over de runways te paraderen? Kendall Jenner staat garant voor een leuke portie 'achter de schermen'-foto's.TresemméOmdat je coupe net zo belangrijk is als je outfit. Een eindeloze feed aan haar-inspiratie. Sofie Valkiers Een beetje Belgenliefde misstaat niet. Sofie Valkiers timmerde aan haar weg richting de 'fashion crowd' en daar lijkt ze goed in te slagen. Geen enkele modestad heeft nog geheimen voor haar.MAC CosmeticsHeeft dit beautylabel nog een introductie nodig? Wij kunnen alvast niet wachten om te zien welke wondermooie beautylooks ze uit hun penselen zullen toveren.Anna Dello RussoDe extravagante 'editor at large' van Vogue Japan houdt er vooral van om zichzelf in de verf te zetten. Haar posts zijn de perfecte verpersoonlijking van de gekkigheid van de modeweken.