Mischa Barton opent eigen kledingwinkel in Londen

© Getty Images

De 26-jarige Amerikaanse actrice opent haar eerste boetiek in Spitalfields Market in Londen. In ‘Mischa Barton’, voor de naam van de winkel hebben ze het niet al te ver gezocht, kan je kleding, accessoires en handtassen kopen.

De Amerikaanse actrice Mischa Barton, bekend van haar rol als ‘Marissa Cooper’ in de serie ‘The OC’, heeft haar eerste kledingboetiek geopend.

Voor de locatie werd gekozen voor Spitalfields Market in Londen. In ‘Mischa Barton’, de zeer toepasselijke naam van de winkel, kan je onder meer kleding, accessoires en handtassen vinden die ontworpen werden door Mischa zelf. Naast haar eigen ontwerpen selecteert Mischa ook kleding van andere merken voor haar winkel.

De actrice vloog van Los Angeles naar Londen om haar winkel officieel te openen en er was veel schoon volk op de opening. Onder meer de broer van Kate Middleton, James Middleton, daagde op met een schaal cupcakes om te delen met de aanwezige gasten. Een ander ‘specialleke’ was een cocktail van Johnny Walker, speciaal gecreëerd voor het evenement.

Mischa Barton als ontwerpster

In 2008 lanceerde Mischa Barton haar eerste handtassenlijn, die intussen al toe is aan een negende seizoen. Naast de handtassencollectie ontwerpt Mischa ook kleding en accessoires, die onder meer worden aangeboden via de website ‘Mischa’s Place’. Aankopen op de website worden wel enkel verzonden binnen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Maar wie houdt van de ‘bohemian-style’ van Mischa Barton kan vanaf nu ook terecht in haar boetiek in Londen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content