‘Miranda Kerr is vervreemd van haar familie’

© Reuters

Dit zijn de harde woorden die de familie van het topmodel uitsprak in een Australische documentaire. ‘Haar toenemende bekendheid heeft ervoor gezorgd dat we haar amper nog horen’, klinkt het.

Dit zijn de harde woorden die de familie van het topmodel uitsprak in een Australische documentaire. ‘Haar toenemende bekendheid heeft ervoor gezorgd dat we haar amper nog horen’, klonk het.

Voor het televisieprogramma ‘Family Confidential’ haalden de documentairemakers de moeder, vader, broer en grootmoeder van het Australische topmodel voor de camera. ‘We hebben haar en haar zoontje Flynn al een jaar niet meer gezien’, klinkt de noodkreet. ‘Het leven van Miranda ziet er nu helemaal anders uit, ze is bovendien ook omringd door ja-knikkers’, vertelt haar moeder Therese.

‘Daarom is het ook belangrijk dat ik als moeder ben wie ik moet zijn, dat ik echt ben naar haar toe. We zijn zowat ons hele leven al beste vriendinnen, vroeger hoorden we elkaar elke dag. Ik moet haar nu haar eigen leven laten leiden.’ Vader John Kerr doet er nog een schepje bovenop. ‘Het was Miranda’s voormalige echtgenoot Orlando Bloom die ons belde om te zeggen dat ze uit elkaar gingen.’

Haar broer Matthew mist zijn zus ook erg. ‘Ik zou wat meer tijd met haar willen doorbrengen, zonder dat er een hele entourage ons moet vergezellen.’ De familie meent ook dat het voor zoontje Flynn niet goed is om in die omstandigheden vol paparazzi te leven. ‘Ik mis het jongetje en ik vind het erg dat hij zijn familie moet missen’, vult de grootmoeder nog aan. Benieuwd of Miranda snel een ticketje richting Australië boekt. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content