Miley Cyrus zwaait met ‘Selena Gomez’ op het podium

© YouTube

Een kartonnen versie van Selena Gomez welteverstaan.

Een kartonnen versie van Selena Gomez welteverstaan.

We willen niet teveel gewicht hangen aan deze ruzie tussen de twee jonge sterren, maar we wilden u dit ook absoluut niet onthouden. Dat het niet botert tussen Miley en Serena maakt Miley nog maar eens duidelijk op het podium in Milaan.

Zo verscheen Miley Cyrus tijdens het nummer ‘FU’ op het podium met een afbeelding van Selena Gomez in karton. Ze had er veel plezier in om het bord een paar keer in het rond te zwieren. Normaalgezien behoort dit niet tot het vaste deel van de show, maar Miley besloot haar fans in het Forum in Milaan op een extraatje te trakteren in de vorm van een ‘kartonnen Selena Gomez’. Ze zwierde het kartonnen bord in de lucht en gooide het, op een agressieve manier, in het publiek.

We dachten dat we zowat alles gezien hadden in de show van Miley, van spannende spandex-pakjes tot dwergen die rondspringen op het podium, maar blijkbaar vindt de 21-jarige zangeres nog steeds manieren om het publiek te verrassen en tegelijkertijd de wereldpers te halen.

Maar waar komt dit geschil tussen de twee sterren vandaan? En waarom vindt Miley het nodig om de ruzie te vergroten in het openbaar? Volgens TMZ hebben de beide zangeressen ruzie om niemand minder dan…Justin Bieber. En laat ons daar nu verder niet op ingaan. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content