Miley Cyrus overhandigt Superstar Award aan Marc Jacobs

© Reuters

Miley Cyrus krijgt de eer om op de Fashion Group International’s Night of Stars awards in New York de Superstar Award aan Marc Jacobs en Robert Duffy uit te reiken.

Miley Cyrus krijgt de eer om op de Fashion Group International’s Night of Stars awards in New York de Superstar Award aan Marc Jacobs en Robert Duffy uit te reiken. Voormalige tienerster Miley Cyrus is er wonderwel in geslaagd om zichzelf tot meest controversiële popster van het moment te ontpoppen. Dat levert niet alleen tonnen kritiek op, maar ook nieuwe vrienden. Haar recent ontwikkelde vriendschap met ontwerper Marc Jacobs resulteerde in een toegangsticket tot de fashion scene. Cyrus verscheen onlangs naakt in de ‘Protect the Skin You’re In’-campagne van Jacobs en noemde hem haar mentor in de mode. Nu krijgt ze de kans om haar mentor te eren met de Superstar Award op de Fashion Group International’s Night of Stars.

Het event staat dit jaar in teken de ‘Galaxy’ en trekt heel wat bekend volk. Onder andere Kate Upton, Alexa Chung, Diane von Furstenberg, Hamish Bowles en burgemeester Michael R. Bloomberg vervoegen Miley Cyrus als presentatoren van de avond. Vooral de tafel van Marc Jacobs en Robert Duffy moeten we in de gaten houden want naast Miley Cyrus nemen ze naar verluidt ook Aretha Franklin mee. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content