Matthias Schoenaerts poseert voor Vogue

© Vogue

De Antwerpse acteur Matthias Schoenaerts verovert de modewereld: Schoenaerts is binnenkort te bewonderen in een fotoreportage in Vogue. Dat is een van de meest toonaangevende modebladen van de wereld.

De Antwerpse acteur Matthias Schoenaerts verovert de modewereld: Schoenaerts is binnenkort te bewonderen in een fotoreportage in Vogue. Dat is een van de meest toonaangevende modebladen van de wereld. Hoedje af voor Matthias!

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts is ’talk of the town’. De jonge acteur is niet enkel de filmwereld aan het veroveren, van Hollywood tot Japan, maar mag nu ook proeven van de modewereld. Hij werd gevraagd door Vogue om te poseren in het toonaangevende tijdschrift. Het resultaat is een strakke fotoreeks, waar Schoenaerts poseert met topmodel Carolyn Murphy in de Toscaanse vlaktes. Sounds lovely.

De foto’s ademen nostalgie. De 39-jarige Carolyn Murphy draagt onder meer een jurk van Marc Jacobs (kostenplaatje: 2000 euro), terwijl Schoenaerts niet meer draagt dan ondergoed van Calvin Klein, een zwembroek of een strak wit pak. De twee sterren werden vastgelegd op foto door niemand minder dan fotograaf Mario Testino. Hij is een wereldberoemde (mode)fotograaf die al wereldsterren voor zijn lens kreeg als Madonna, Angelina Jolie en Kate Moss.

De volledige fotoreeks van Schoenaerts zal verschijnen in het decembernummer van de Amerikaanse Vogue. Driewerf hoera!

Op de website van Vogue kan je al enkele foto’s bekijken.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content