Mary-Kate en Ashley maken zeldzame verschijning op televisie

Tijdens de jaren negentig en vroege nillies waren de Olsen-tweeling niet weg te slaan van ons tv-beeld. De laatste jaren hebben de zusjes zich echter teruggetrokken om zich volledig te storten op hun mode-imperium. Ze maakten een zeldzame verschijning tijdens The Ellen DeGeneres Show om hun nieuwe parfums te promoten en speelden een spelletje.

Tijdens de jaren negentig en vroege nillies waren de Olsen-tweeling niet weg te slaan van ons tv-beeld. De laatste jaren hebben de zusjes zich echter teruggetrokken om zich volledig te storten op hun mode-imperium. Ze maakten een zeldzame verschijning tijdens The Ellen DeGeneres Show om hun nieuwe parfums te promoten en speelden een spelletje.Hoe klein ze ook zijn van gestalte, op gebied van mode zijn Mary-Kate en Ashley Olsen echte giganten. Ze zwaaiden hun leven als kind- en tienersterretjes vaarwel en maakten naam voor zichzelf in de wereld van de mode. Om hun nieuwe parfums Elizabeth and James Nirvana Black en Elizabeth and James Nirvana White voor te stellen, gingen ze in op een uitnodiging van Ellen Degeneres.

In de aflevering stellen ze niet enkel de geuren voor, maar spelen ze ook een leuk spelletje. De tweeling vertelt dat mensen het erg moeilijk hebben om hen uit elkaar te houden. Toch hebben de jonge vrouwen natuurlijk elk hun eigen persoonlijkheid. Zo komen we te weten wie er beter kan dansen en welke zus zichzelf onder een parkeerboete uit zou kunnen worstelen. Wie eerst gekust werd, konden de Olsen-twins zich niet meer herinneren en op de vraag wie het meeste rommel maakt, moesten ze ook het antwoord schuldig blijven.

De blonde ontwerpsters droegen zwarte, lange jurken die hun persoonlijke stijl kenmerken. Over Olivier Sarkozy, de verloofde van Mary-Kate, werd niet gepraat tijdens de uitzending. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content