Nu het saladeseizoen is begonnen, zorgt de juiste dressing ervoor dat een salade geen gezonde opoffering wordt, maar gewoon een heerlijke lunch. Wees zeker niet te sober: gebruik niet alleen groene blaadjes, maar maak een echt vullende maaltijdsalade met gekookte granen, verse kaas en krokante zaadjes of geroosterde noten. Een beetje zilt groen zoals lamsoor of zeekraal geeft een salade ook veel pep. Hierbij ons favoriete receptje voor een verrassende dressing die je in een handomdraai maakt.
2 el witte miso sap van 1/2 citroen 1 el tahin 1/2 tl esdoornsiroop een snuifje zout Meng alle ingrediënten door elkaar. Proef en kruid bij. Deze dressing kun je in een afgesloten potje minstens een week bewaren in de koelkast. Heb je de saus graag wat meer lopend, dan doet een geut water wonderen.
digitale toegang via de website op pc en via de app op smartphone en tablet tot de magazines Knack, Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/L'Express
24/7 volledige toegang tot de websites van de 6 magazines met de +zone (exclusief voor abonnees) en de archieven (tot 20 jaar terug)
digitale toegang tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot)
digitale toegang via de website op pc en via de app op smartphone en tablet tot de magazines Knack, Trends (N/F), Sportmagazine (N/F) en Le Vif/L'Express
24/7 volledige toegang tot de websites van de 6 magazines met de +zone (exclusief voor abonnees) en de archieven (tot 20 jaar terug)
digitale toegang tot op 3 toestellen tegelijk zodat uw gezinsleden kunnen meegenieten (thuis of op kot)
Knack Weekend Partner Content biedt bedrijven, organisaties en overheden de toegang tot het netwerk van Knack Weekend. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.