Zeebrasem in zoutkorst

Belgische chefs delen het recept van een klassieker, maar wel in een eigen interpretatie.

Deze week: Vida Acquaro van Ristorante Marina in Oostende.

De chef

Ristorante Marina wordt uitgebaat door de elegante Vida Acquaro. Zij is de dochter van Domenico Acquaro, die meer dan 40 jaar geleden met het Italiaanse eethuis begon en ook vandaag nog actief is. Vida Acquaro volgde eerst hogere studies fiscaliteit, voor ze zich inschreef aan de hotelschool Ter Duinen. Aan haar zijde staat kok Randy Degroote (foto).

Ristorante Marina: Albert 1 Promenade 9, 8400 Oostende, 059 70 35 56.

resto-marina.be

Zeebrasem in zoutkorst

DE WIJN

Sauvignon Kofl DOC, Cantina Kurtatsch uit de streek van Alto Adige. Prijs: 18,95 euro.

Verdeler: wijnhuis

Vandenbulcke.

wijnhuisvandenbulcke.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content