De meerderheid van de vrouwen, slank of voluptueus, heeft last van cellulitis. Tal van producten beloven de huid gladder te maken en sinaasappelhuid te bestrijden. Andere richten zich vooral op vetbestrijding.

Garnier Bodytonic Roller Hardnekkige Cellulite (14,99 euro)

Dit budgetvriendelijke product beschikt over een massagekop die het huidoppervlak exfolieert zodat de actieve ingrediënten de huid beter kunnen binnendringen. De belofte ? Een verstevigde huid, de afvoer van vet en natuurlijk minder cellulitis.

Elancyl Cellu/reverse Speciaal Buik-Taille

(75 ml : 27,50 euro) Een gel in pompflacon, die een efficiënte behandeling belooft van cellulitis van de buikwand. Al na 14 dagen zou u resultaat moeten zien : een zachtere, soepelere huid met gladgestreken cellulitiskussentjes.

Biotherm Celluli Laser Scrub (150 ml : 37 euro)

Dit product belooft een herprofilering van de lijn en het wegsmelten van cellulitis. Ingrediënten zoals cafeïne, ginkgo en ginseng moeten vet helpen verbranden.

Givenchy No Complex Sérum Concentré Anti-Cellulite

(150 ml : 46,94 euro) Onder het motto Be yourself, have a couture body belooft deze gel uw sinaasappelhuid te reduceren met dertig procent, in slechts een week tijd.

Nuxe Afslankende massage-olie (100 ml : 25 euro)

De massageolie met extracten van ceder, pompelmoes, rozemarijn en hazelnoten belooft een spectaculair centimeterverlies na 56 dagen en wil vooral hardnekkige cellulitis onder handen nemen.

L’Oréal Paris Perfectslim Laser (19,99 euro)

In twee weken tijd moet deze snelindringende gel hardnekkige cellulitis laten wegsmelten als sneeuw voor de zon, terwijl een cafeïneconcentraat vetlagen afbreekt en vetophoping verhindert.

Vichy Lipo-Peel (75 ml : 15,50 euro)

De belofte ? Sinaasappelhuid wordt gladder en de huidtextuur oogt fijner, door ‘microabrasie’, dat veel doeltreffender zou zijn dan een gewoon scrubproduct.

Roc Retinol Multi-Correxion Body (150 ml : 29,95 euro)

Multi-Correxion Body zou een viervoudige werking hebben: hydrateren, verstevigen, vlekjes wegwerken en een sinaasappelhuid tegengaan.

Clarins Addition Concentré Minceur (55 euro)

Zes tot acht druppels van deze geconcentreerde oplossing (met handige doseerpen) mengen met uw favoriete lichaamsverzorging moeten volstaan voor een slanker silhouet en minder vetkussentjes.

Nivea My Silhouette (200 ml : 12,99 euro)

Dit product belooft een strakkere huid en een flink centimeterverlies op de behandelde lichaamsdelen na slechts vier weken. Witte thee en anijsextract moeten daarbij helpen.

L’Occitane-Amande en Provence : Joli Ventre Amande

(150 ml : 30 euro) Amandel staat bekend om zijn hydraterende, verstevigende en verzachtende eigenschappen. Joli Ventre belooft vooral in te werken op de onderbuik.

Daniel Jouvance Caféin’Algue Chrono-Minceur Nuit

(150 ml : 30,90 euro) Een gelcrème die u voor het slapen moet gebruiken. Hij probeert vooral de vetopslag ’s nachts te vermijden.

Lierac Paris Body Activ Drainage (150 ml : 40 euro)

Zou de huid grondig ontgiften, werkt tegen vochtretentie en belooft een ‘herstructurerend’ effect.

Raïssa De Martelaere

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content