WEEKEND.BE

Altijd en overal van Knack Weekend genieten? Lees het laatste lifestylenieuws op WEEKEND.BE

Let’s talk about sex with teens

“Jongeren sturen naaktfoto’s van zichzelf de wereld rond. Jongeren zijn oversekst en dat is de schuld van de media. Jongeren weten niet meer wat echt is en dat is de schuld van porno.”Als het gaat over seksualiteit zijn jongeren wandelende risico’s. Dat leren we. Van media en van de opinies van volwassenen rondom ons. Kloppen al die vooroordelen? Hebben wij een naïef beeld van jongeren als het over seks gaat? Stellen we de foute vragen?

Knack Weekend.be kon exclusief een uitgebreid onderzoek inkijken van de vzw Jong & Van Zin. Wij trekken onze conclusies en laten jongeren zelf het woord voeren. Lees het dossier online.

#MeToo: wat mag je vandaag wel nog als man?

Vrouwen staan steeds meer op tegen seksueel grens-overschrijdend gedrag, maar het is niet altijd even duidelijk waar de grenzen juist liggen. Bang om onbewust over de schreef te gaan? Weekend.be spreekt met seksuologe Sybille Vanweehaeghe over het gouden sleutelwoord dat aangeeft dat beide partijen het naar hun zin hebben.

S.O.S. Matonge, Brusselse wijk onder druk

De kapsalons in de Brusselse Matonge-wijk zijn niet alleen een visitekaartje voor de Congolese cultuur, het is ook de plek waar al meer dan vijftig jaar lief en leed gedeeld wordt. Toch ziet de community vandaag met lede ogen haar wijk verglijden, onder druk van nieuwe belastingregels en vastgoedspeculatie.Wat blijft er straks nog over van de plek waar haren geknipt en harten gelijmd worden?

Als Knack-abonnee heb je gratis toegang tot alle onlineartikelen, inclusief onze pluszone.

WEEKEND.BE
WEEKEND.BE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content