Een handvol spruitjes
...

Een handvol spruitjes 1 klontje boter 3 el balsamicoazijn 1 el vloeibarehoning Zeste van 1citroen(onbespoten) 1 vel bladerdeeg Versgemalen zwarte peper & zeezout + een ovenvaste panVerwarm de oven voor op 200°C.Blancheer de spruitjes in gezoutenwater. Laat ze schrikken onder koud water en snijd ze in tweeën. Smelt een klontje boter in de pan en kleur de spruitjes aan. Breng op smaak met zout en zwarte peper.Blus met de balsamicoazijn en lepel er de honing over. Laat enkele minuten karamelliseren. Werk af met citroenzeste.Dek af met het bladerdeeg en vouw het overhangende deeg naar binnen, tussen de rand van de vorm en de spruitjes. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg. Bak de tarte tatin in de oven goudbruin (15 tot 20 minuten). Haal uit de oven en laat de taart vijf minuten afkoelen voor je ze uit de vorm haalt. Leg een schaal of groot bord op de pan en draai voorzichtig om.