20 ml honingsiroop
...

20 ml honingsiroop 6 verse korianderblaadjes 50 ml Dada Chapel, Potato Vodka, 1 barlepel (ca. 5 ml) Sun Burn Hot Sauce van Swet (meer kan voor liefhebbers van pikant) 25 ml mangopuree 25 ml vers limoensap 10 ml Gimber (gemberconcentraat), spuitwater (Gimber + spuitwater kunnen vervangen worden door gemberbier)1. Schenk de honingsiroop in het glas. Voeg de korianderblaadjes toe. Plet ze zachtjes met een lepel zodat ze hun smaak afgeven (maar niet te hard zodat ze niet scheuren). 2. Vul het glas met ijsblokjes. Doe de andere ingrediënten erbij, behalve Gimber en spuitwater (of gemberbier). Roer goed om met een lepel. 3. Voeg extra ijs toe en vul aan met Gimber en spuitwater (of gemberbier). Roer zachtjes om. Rasp limoenschil over de cocktail en garneer met een takje koriander.