Stralen zonder zon

© PACKSHOTS: GF

Ze dekken minder dan een foundation, maar hydrateren meer: hybride formules, oftewel BB-crèmes. Voor wie een mooie gloed wil zonder maskereffect.

We horen het elke zomer weer: ga niet onbeschermd in de zon. Boven op die bescherming willen de meesten onder ons ook graag een gouden tintje. Goed nieuws: de nieuwe hybride formules zitten boordevol hydraterende en antioxiderende werkstoffen en zorgen dat je een beetje vals kunt spelen. Ze combineren de voordelen van een huidverzorgingsproduct met de lichte dekking van een getinte crème. De textuur, makkelijk aan te brengen met de vingertoppen, en de natuurlijke uitstraling die je krijgt, vallen in de smaak bij mannen én vrouwen die hun teint wat willen oppeppen zonder dat het lijkt alsof ze make-up dragen.

De meest originele

De melktextuur smelt letterlijk op de huid en bij het uitsmeren komen micropigmenten vrij die zich aanpassen aan je huidskleur. Geeft meer glans dan dekking.

Milky Boost Healthy Glow Milk, Clarins, 38 euro (verkrijgbaar in 4 kleuren).

De meest beschermende

Deze crème, verrijkt met een vochtinbrengend serum en antioxidanten, is ontworpen voor de huid van 55+, dekt pigmentvlekken en bevat bovenal SPF 50.

Age Perfect BB Cover, L’Oréal Paris, 15,99 euro (verkrijgbaar in 7 kleuren van Di en Kruidvat).

De meest glamoureuze

De zijdeachtige textuur, verrijkt met karitéboterextract, werkt als een beschermend schild tegen vervuiling, uv-stralen en blauw licht van beeldschermen.

Teint Couture City Balm, Givenchy, 43,90 euro (verkrijgbaar in 12 kleuren bij Ici Paris XL).

De meest matte

De licht poedervormige afwerking zorgt ervoor dat onvolkomenheden worden weggewerkt en geeft glans zonder te glimmen. Bevat ook een SPF 20.

Teint Perfect Skin, Lierac, 29,90 euro (verkrijgbaar in 4 tinten in de apotheek).

Stralen zonder zon
© PACKSHOTS: GF
Stralen zonder zon
© PACKSHOTS: GF
Stralen zonder zon
© PACKSHOTS: GF

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content