Straffe tassen

1

De nieuwe Belgische tassen zien er veelbelovend uit.

1. De moeder van de Belgische lederwaren heeft een nieuw model uit, de Delvaux Cool Box, geplooid uit een stuk leer. Het metalen handvat in D-vorm komt in verzilverd of verguld. Verkrijgbaar in twee formaten en verschillende kleuren (prijs op aanvraag).

delvaux.com

2. Daphny Raes maakte aanvankelijk elke tas met de hand. Toen haar label groeide ging ze op zoek naar Europese ateliers. Ze werkt enkel met Frans, Zweeds en Zwitsers kwaliteitsleer dat plantaardig wordt gelooid in Italië. Elk item, van rugzak tot kaarthouder, wordt van begin tot einde door één enkele persoon gemaakt. Verkrijgbaar in zwart, denim en bordeaux.

3. Schoenenmerk Morobé lanceert een minimalistische handtassenlijn met drie modellen. Ze kregen enkele herkenbare details mee en de blauwe en zwarte stiksels linken hen aan de schoenencollectie. Een schouderriem maakt ze ook praktisch. Verkrijgbaar in wit, zwart en donkerblauw, mat glad leer of korrelstructuur.

morobeshoes.com

4. Na haar design-B&B Bea en boetiek Items pakt interieurstyliste Bea Mombaers uit met een eerste tassencollectie bij designlabel Serax. Boven op de twaalf modellen in buffelleer – van een telefoonhouder tot clutch en weekendtas – is er een mannenlijn met onder meer een extra grote business bag.

serax.com

daphnyraes.com

2
2
3
3
4
4

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content